NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Sigorta yatırılmaya başlandıktan ne kadar sonra muayene olabiliyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 4/b'de (isteğe bağlı olarak da bilinir) başvuruyu yaptıktan bir ay sonra eğer bankaya ilk ayın parasını yatırmışsan sağlık aktivasyonunu yapıp hizmetlerden faydalanabilirsin. öff ne fail bir cümle kurmuşum. çok yorgunum şimdi. bu kadar yazabiliyorum. kafa bir milyon. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 prim yattıktan sonra gogogo diyorsun anladıgım kadarıyla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Bir ay geçmesi gerekiyor. Bir ay geçmeden sağlık hizmetlerinden faydalanamıyorsun. İlk ayın parasının da yatmış olması lazım. İsteğe bağlıda böyle. 4/a ve 4/c'de nasıl oluyor bilmiyorum. Belki onların şartları başkadır. Seninki de isteğe bağlıdır belki diye şey ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar