Ancalagan Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Arkadaslar Warhammer 40000 i bileniniz varmi son duurm nedir hodri meydanda İmparatorluk kaybediodu biz arkadaslarla oynicaz ama son durumu bilmiyorumz Chaoslar eziyomu ?? bilen abilerimiz konu hakkında bi seneryo olarak bizi brz aydinlatabilirmi[signature][hline]Kingdom Of Celeste RoyalMessanger Sir Cromex Who he commands the past controles the future. Who he controles the Future COnquers the Past... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulbringer Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Neyı sordugunu yanı w40 dakı hangı donemı ıstedıgını anlatamamıssın veyahut ben anlamadım...[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)* §Bounty Hunter§ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Sanırm en son kuralalrla (6th edition mı oluyodu tam bılmıyorum) oyundaki ırklar arasındakı dengeyı soruyor. Hıkaye veya campaın bakımından degıl[signature][hline]Hangi cüce erkek, hangisi kadın anlamıyorlarmış.... Sanki kendi kadınlarını anlıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 yok bi arkadasim söledide iste konusunda neler oluyo onu merak ettim İste dedi chaoslar bilmemneler filan birlesti İç sistemlere kadar filan girmisler İmparatorlukta . simdi biz bi campain accaz ama nasil bi hikaye ve baslangicla yapabilir brz yardimci oplun pls[signature][hline]Kingdom Of Celeste RoyalMessanger Sir Cromex Who he commands the past controles the future. Who he controles the Future COnquers the Past... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nightstalker Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Boşver onları sen kendi hikayeni yaz. Elalemin yazdığı politik entrikaları anlamaktan daha kolay olur.[signature][hline]Caramon-Kadınlar,seksen yaşındayım ve onaltı yaşımda onları ne kadar anlıyorsam, şimdi de o kadar anlıyorum. All hail The lord and master Foamy the Squirrel ]All hail the lord and master Foamy the Squirrel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 pek anlamam ben aslında bu işten. ama kulak dolgunluğundan bildiğim kadarıyla sürekli olarak bıçak sırtında bi denge olur bu warhammer alemlerinde. mantıklı olan da o zaten. bi de yeni oyun çıktı. dawn of war diye. ona bi bakın isterseniz...[signature][hline]The search for an ultimate, unifying explanation for all things is a fruitless endeavor, a step in the wrong direction. This is why, in a universe of chaos, we must constantly adapt. - Bene Gesserit Azhar Book Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ursusarctos Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 son olarak eye of terror camp. oldu bildiğim kadarı ile bütün kötüler birleşip bütün iyilere girdi (insanlara ne kadar iyi denebilirse?) sonuç pek değişmedi hala cadia imparatorluğun elinde. bir iki gezegeni yok ettiler. en karlı çıkan taraf tarafsız olan tau oldu birkaç sistem daha ele geçirdiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar