Pyroblast Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Selam arkadaslar, Tahminlerinizin tersine Shadowbane su anda turk oyuncular tarafindan hardcore oynaniyor. Avrupa server'inda Fransiz'larla alliance halindeyiz ve haritanin en buyuk bolumunu ele gecirmis durumdayiz. Genel olarak en buyuk dusmanimiz Societas Deamonicas adinda Alman oyuncularin yonettigi bir guild. Ayrica Cinlilerin de RPK koluyla surekli exp gruplarinda savaslar yapiyoruz. Eger katilmak isterseniz lutfen oyun icinden herhangi bir House of Atreides Inner Council uyesini arastirin veya direk olarak bana tell atin. Hepinizi sehrimizde gormek dilegiyle.[signature][hline]Tüm MTGO ihtiyaclariniz icin : /addbuddy Marlon Shadowbane : Marlon, Pyroblast, Caller, Orim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pntREi Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 ... [Bu mesaj pntREi tarafından 08 Ağustos 2004 01:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 yanlislik oldu heue [Bu mesaj GEd tarafından 08 Ağustos 2004 02:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Abi shadowbane çok dandik bi oyun ben denedim de,denediğime bile pişman oldum. Bu işleri daocta yapın bence.[signature][hline]---Çok yakında Daoc'da--- Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 ben 2 sene daoc oynadim gelen bin tane patch ile oyunu rezil ettiler shadowbane wow gelene kadar beni idare edicek tek mmorpg adam gibi pvp gvg var vede daoc gibi once 2 ay yok artifacti yok leveldi yok spellcrafted set gibi kendini kasmiosun geceni gunduzune katarak 1 haftada max lvl oluosun ve SB de karakterleri skillemesi cok daha zevkli daoc 1.45 bilemedin 1.50 ye kadar guseldi simdiyse,kim daha cok kasarsa o asar keser oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodscalp Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 bende walla indirmeyi dusnuorum su free triali...direk baslarim sizin serverda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyroblast Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Selam arkadaslar, Bloodscalp artik bir HoA dir :) Kendisini kutluyor ve bizi sectigi icin tesekkur ediyorum. Shadowbane hakkindaki elestirilere gelince, eger güzel grafikler, yuksek cozunurlukler, muhtesem render'lar ariyorsaniz Shadowbane aradiginiz oyun degil. Ama ben skill'lerimi olcmek istiyorum pvp yapmak istiyorum buyuk savaslarda onemli roller oynamak istiyorum derseniz Shadowbane su anda butun yabanci MMORPG sitelerinde kabul edildigi uzere en acimasiz pvp oyunudur. Bu nedenle Massively Merciless ORPG diye adlandirilir. Shadowbane'de aylarca ugrasip kurdugunuz sehir 5 dakika'lik bir organizasyon hatasiyla yerle bir olabilir. Biz de Arrakeen sehrini kuruldugundan beri cok buyuk savaslarda savunduk ve bu gune kadar iki buyuk Nation'i bu sekilde "asset destruction" savaslarinda haritadan sildik. Eger bir carebear iseniz yani level atlamayi farm etmeyi rahat rahat etrafta dolasmayi seviyorsaniz Shadowbane'in acimasizligi sizi rahatsiz edecektir. O kadar ki gun gelip Arrakeen'in iclerine kadar dusmanlarin sizdigi ve login olanlari dahi hareket ettikleri anda oldurdukleri olmustur. Hele hele sehirden disari adiminizi attiginizda her an bir pk gelip sizi oldurebilir. Shadowbane'in en buyuk ozelligi pvp yapmak icin karsinizdaki insandan onay almaniz gerekmemesidir. Bu nedenle kendinize guveniyorsaniz haritada cikip istediginiz experience grubuna saldirabilirsiniz. Oyunun motorunda challenge etmek gibi karsi tarafa kacma sansi veren kurallar yoktur. Hepinizi colde görmek uzere ...[signature][hline]Tüm MTGO ihtiyaclariniz icin : /addbuddy Marlon Shadowbane : Marlon, Pyroblast, Caller, Orim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tom Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Haritada nerdesiniz göremedim LOL, yoksa haritadan silindinizmi. Bende arkadaşlara söyleyeyim uzak durun bunlardan liderleri 5 para etmez biri yaptıklarını eski mesajlarda görebilirsiniz, 5 para etmez ,adi, pis oyunlar yapan biri iseniz bu guild tam sizlik, biraz onurlu iseniz uzak durun . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jannisary Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 dengeli ve edepli konus lütfen tom. ben HoA a basladim ve halen de HoA dayim. Ama ben ne serefsiz nede pislik bir adamim. Tabi sen beni tanımadığın için bilemezssin ama beni tanımadan da hakaretler edemezsin. Sizin guildinizi yıktık diye bu hakaretler ve düsmanlıklar dogru değil, kendinizi suclayın esit sayıdaydık o savas ta HOA+ADS= HW , ayrıca avantajda sizdeydi.Kapıları acıp dışarı cıkmasaydınız kazanırdınız.Ama sana göre süper yetenekli liderlerin sayesinde sehriniz yıkıldı.Lütfen artık bu düsmanlıga son verelim.HoA ayrıca silinmedi hala map ten. ama ben HW ve ND yi göremiyorum.Hw çöle gömüldü, ND ise yıkılmamak için SD ye sub oldu. HOA hala ayakta ve bizler o guildi tekrar rebuild yapıyoruz.Böle olmasınıda bizler istedik. Çünkü artık oyundan zevk almıyoruz !!![signature][hline]Jr-Janissary (Channeler 73) Janissary (Channeler 73) Janisary (Bard 65) Janis (Prelate 63) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar