KaRa_DaVuT Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 İ pod un satılıktır, hişç kullanılmadı, sadece kutusunu açtım baktım. Hediye geldi, ama telefonu kullandığım için, ipod a ihtiyacım yok. İlgilenenler mesaj atsın bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackLabelSociety Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 şu ekransız olanlardan mı temsili bir resim koyar mısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 çok güzel bilgi vermisin evet... alıcam bende 1kilo sar iyilerinden al sana 5lira Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 artık herkeste telefon var ya mp3çalar fln kalmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 benim ipod umu sen niye satıyorsun :S komisyon falan isteme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar