Sleeep Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Ucuz, garantili, sağlam istanbulda özellikle mac satan bir yer var mı önerebileceğiniz? macbook pro i5, 15" tarzı bişi almayı düşünüyorum. Paykom'u gördüm araştırırken unofficial apple mağazası gibi bişiye benziyor var mı bilgisi olan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Bu aralar alinti yerine ozel mesaj atiyorum nedense sapik gibi. El-beyin koordinasyonum bitmis galiba... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyourmind Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Official olarak direk apple'ın bir mağazası yok zaten.Şöyle bir yer var Akmerkez'de var bir tane bir de Kanyon'da.Garantili olarak ancak oralardan alabilirsin. Edit: Gerçi buradaki mağazalarda distrübitörlük yapıyor biraz pahalı olabilir ama bakmadan geçme derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 amerika fiyatına sahibindende satanlardan alma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 ikinci el satiom ben ama 17 inch. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 bende 13 inch air satiyorum 1 aylik daha sevemedim bi turlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Palladium'da da apple satan bir magaza var. Guzel indirimler falan da yapiyorlar ogrencilere. Apple exclusive bir magaza. Lydia idi sanirim adi emin degilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Bilkom'a bak TR fiyatını gözden çıkardıysan. Garantili satan bütün mağazalar Bilkom'dan temin eder zaten Apple'ları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar