Halfmumi Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Açtım Pshopu... Chemical Misali,"aaa bu efekt ne bu efekt ne" diye kurcalamadan önce,bir kırmızı arka plan,birde yıldız çizdim.. 6 efekt sonrası böyle oldu :D Nasıl olduğunu sormayın,Save as copy diyip kapattıktan sonra "hasssssan" dedim..Arı kovanına benzedi :P Ardından yine açtım, Bu sefer,Dizorttan,pixele,siyahtan,beyaza ne var ne yok kurcaladım...yine ilginç bir şey çıktı; Biraz daha kurcalayım şunu dedim, çok karanlık yaptım,kurtaramadan; baktım hiç kurtulamıyorum :) Korkumu bir kenara bıraktım; Huzurlu bir "adam" yaptım :P Sonra "Pinch" [Pinc diye okunuyor..] efekti ne "aaaa bu kırmızı tuş ne ki?" diyerek bastım... Tabii,bunu "hoca şu resme alsak olmamı?" diyerek,monteleyi verdim ; Sonrada "Efektsizim" hesaplarına girdim...Tek seferde elimi kaldırmadan ne çizerim ne çizerim derken,çize çize sonu çizdim :p Birden bir rüzgar esti... Ve bitti ;)[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a BeginingXTR PEDAL:2 WHEELS,2 PEDALS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Mumi senin bayağı canın sıkılmış yaa :D[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 ikinci (kırmızı) güzel içimde garip bi his uyandırdı (!) :)[signature][hline]impossible is nothing www.fallenbishop.cjb.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 hehe eywallah :) daha şöyle bi 200 tane daha var :D onlarada bakıp şöyle güzel olanları düzeltip atıcam... Hiç birini PSD kaydetmiyorum, o kötü oluyor :pP tek bir kere yapımlık hehe mmmmmm Birde şunu uzun zamandır arıyordum HDD kıyı köşesinde çıktı karşıma :D Bish,sana bishi hatırlatıyormu? :D Pretty :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 photoshopu öğrendin baya kurcalaya kurcalaya :D[signature][hline]Bulacak bi şey yazamıyorum. Sì man i yulman nin enquantuva? expn.go.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 LAAAANNNNNNNN nerden buldun onu amdahdahdhaljdghalkfşjad abi cok eski o orta okulda falandım onu yaptıgımda adasdad nerden nası yani ??????!!?!?!?!?[signature][hline]impossible is nothing www.fallenbishop.cjb.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 ya halfmumi sen "themumi" misin yoksa ?? :)[signature][hline]impossible is nothing www.fallenbishop.cjb.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 KALDIR ONU ORDAN KALDIRRRRRR, Mhahahah kald-[signature][hline]impossible is nothing www.fallenbishop.cjb.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Ehehe Kirli Çamaşırlar ortaya çıkıyo :D[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 asdsadas ya ilk ps denemelerim onlar benim ve kaybetmiştim 2-3 tane daha olması lazım onlarıda bulsam saklıycak :) ya lolite power nedir amma abaza ergen mişim ya alah belamı versin [signature][hline]impossible is nothing www.fallenbishop.cjb.net [Bu mesaj Bıshop tarafından 31 Mart 2004 19:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 lolita power ha? Bıshop bu yönünü bilmiyordum doğrusu =)[signature][hline]Bir şey biliyorsam; o da hiç bir şey bilmediğimdir. In the name of the council ! La'unva Solmai @ Eclipse - SWG. LONG LIVE REBELLION ! | diskavır mi [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 bishop süpersin :D[signature][hline];;suicidal icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 kücüktüm, 5-6 sene önceki bişi , miniktim rezalet! [signature][hline]impossible is nothing www.fallenbishop.cjb.net [Bu mesaj Bıshop tarafından 31 Mart 2004 22:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 hadi hadi çekinme lolita molita bizbizeyiz.[signature][hline]Bir şey biliyorsam; o da hiç bir şey bilmediğimdir. In the name of the council ! La'unva Solmai @ Eclipse - SWG. LONG LIVE REBELLION ! | diskavır mi [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 ya şimdi öle bişi olsa cıkar derimki "ya birader ben lolitacıyım böle resim yaparım" ama yok öle bişi yapmışım cocukken onu yani şu an 17 diyim hadi 18 diyelim onları yapmışım 12-13-14 yaşında ee reziilim tabi kız olsam kendim lolita olurum o yaşta, cahilmişim pişmanım[signature][hline]impossible is nothing www.fallenbishop.cjb.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 said: Bıshop, 31 Mart 2004 22:19 tarihinde demiş ki: ee reziilim tabi kız olsam kendim lolita olurum o yaşta, cahilmişim pişmanım imza yapsam kızarmı acaba ahhaeh =)[signature][hline];;suicidal icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 yakşalmayın atlarım ! yap yap bişi olmaz :)[signature][hline]impossible is nothing www.fallenbishop.cjb.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 hohah yap yap lolitalı resim yapmaya benzemez[signature][hline]Bir şey biliyorsam; o da hiç bir şey bilmediğimdir. In the name of the council ! La'unva Solmai @ Eclipse - SWG. LONG LIVE REBELLION ! | diskavır mi [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 güzel yapmış ama =)[signature][hline]Bıshop, 31 Mart 2004 22:19 tarihinde demiş ki: ya şimdi öle bişi olsa cıkar derimki "ya birader ben lolitacıyım böle resim yaparım" ... ...ee reziilim tabi kız olsam kendim lolita olurum o yaşta, cahilmişim pişmanım ;;suicidal icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 abi ilk satırı sil daha fesat olur[signature][hline]Bir şey biliyorsam; o da hiç bir şey bilmediğimdir. In the name of the council ! La'unva Solmai @ Eclipse - SWG. LONG LIVE REBELLION ! | diskavır mi [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Gusel Olmus..[signature][hline]....... ICQ=173110143 «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Evt şeyde kalmıştık Mumi o ikinci resim cok güzel abi.kırıcam belini[signature][hline]impossible is nothing www.fallenbishop.cjb.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 said: Deep-Night, 31 Mart 2004 22:31 tarihinde demiş ki: abi ilk satırı sil daha fesat olur :D bende düşündüm aslında güzel olur gibi[signature][hline]Bıshop, 31 Mart 2004 22:19 tarihinde demiş ki: ya şimdi öle bişi olsa cıkar derimki "ya birader ben lolitacıyım böle resim yaparım" ... ...ee reziilim tabi kız olsam kendim lolita olurum o yaşta, cahilmişim pişmanım ;;suicidal icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 ahaha :) modemle cebelleşicem-Cd çekicem vs vs derkene baktım olaylar yürümüş gitmiş :D Bish,Mumi Heryerde,Her zaman,Mumidir :p The Mumi,Also known as;HalfMumi-Mumi... :] Benden başka 2-3 kişi daha varmış kullanan ismimi :P[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining XTR PEDAL:2 WHEELS,2 PEDALS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 biz bırakalı sen u23 yarışçızı olmuşsun icq degişti de 50728380[signature][hline]impossible is nothing www.fallenbishop.cjb.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar