Kharon Mesaj tarihi: Aralık 31, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2002 Daha küçüktük. İki kelimeyi bir araya getiremiyorduk. En çok duyduğumuz cümle "Çocuum dur iki dakka"ydı. Neyse ki hobilerimiz vardı. Arkadaşlarla bahçede solucan, sümüklüböcek filan topluyorduk. Günlerimiz böyle geçiyordu. Daha annem yatağın altındaki solucan şehrini görüp bayılmamıştı. Bavul gibi bir şeyin içine kibrit kutularından ve legolardan filan binalar yapmıştım. Solucanları bu binalara yerleştiriyor, onları uygarlaştırmaya çalışıyordum. Sümüklüböceklerinse zaten evleri vardı. Onları da süs olsun diye topluyordum. Esas önemli olan solucanlardı. Bu uzun ve yağlı halleriyle onlara hayrandık. Hatta ne kadar uzun olurlarsa, o kadar hayran oluyorduk. Her gün "Kimin solucanı daha uzun" yarışması yapıyorduk. En uzun solucanın sahibi aramızda haklı bir prestij kazanıyordu. Bu vesileyle bütün gün bahçeyi eşeliyor, ceplerimizi börtü böcekle dolduruyorduk. Ceplerimiz hep hareket ediyordu. Zamanla benim bavuldaki solucan şehri iyice kalabalıklaştı. Kibrit kutularından gökdelenler filan yapmaya başladım. Solucan şehrim Manhattan gibi oldu. Kalabalık ve hareketli bir şehirdi. Kendimle gurur duyuyordum. Bir gün ben bahçedeyken evden çığlıklar gelmeye başladı. Hemen eve koştum. Evi temizleye gelen kadın koridorda sağa sola koşuşturuyordu. Bavulu keşfetmiş ve şuurunu kaybetmişti. Ne yapacağını bilemiyordu. "Viri viri" diye bağırıyordu. Ben hemen yanlış bir şeyler olduğunu anladım. Bu bavul projesi büyüklere çok ters gelmişti. Ama onlar da bana ters geliyordu. Bunu da aynı gün anlama imkanı buldum. Şöyle oldu. Çöpe atılan bavulu bulmak için çöp bidonlarını eşeliyordum. Birinci katta oturan standart komşu teyze tipinde bir komşu teyze "Çocuum, börek yaptım, al ye" dedi. Karnım aç değildi aslında, ama ayıp olmasın diye aldım. Börekten tam bir iki ısırık almıştım ki, sokaktan geçen bir adam "Ramazan ramazan sokakta börek yenir mi, ayıp değil mi?" diye beni azarladı. Ben de adam gidince böreği yere attım. Kimse görmeden gizlice yere attığımı sanıyordum, ama komşu teyze gördü ve bana "Madem yemeyecektin niye aldın, bütün dünya aç!" filan demeye başladı. Ne yapsam yanlış oluyordu. En iyisi bavulu aramaya devam etmekti. Ama çöpleri karıştırdığım için yine kızıldım. Meğer bu da çok yanlış bir hareketmiş. Yağlı ellerle çöp karıştırılmazmış. Pamuk Cuce den araktır. Bolum eski pamuklar Solucanapolis Kesin butun hikayeleri okuyun hepsi birbirinden yarık.[hline]KHaRoN The clash of honor calls to stand when others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sLog Mesaj tarihi: Aralık 31, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2002 inanılmaz bi yazı sanırım bu site beni bağımlı yapıcak...[hline].sLøg.[SNN JK2 Tournament High Council Member] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Aralık 31, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2002 zzhuahauahauh koptum sucuk keserken elimi kestim. bu yaz bu ikinci oluyo. hayatımın sakar bi dönemindeyim sanırım. gerçi yıldızların konumundan da olabilir. herneyse benim el yarım saat kadar kanayınca bu sahneyi bi yerden hatırlıyorum diye düşünüp doktor hastane sistemlerine girdim. daha önceden tecrübeli olduğum için danışmada falan fazla oyalanmadım, hemen gittim acile oturdum yatağa. doktor uyku mahmuru geldi beni öyle resident evil kıvamında görünce ne oldu dedi. tost yapıcaktım dedim. bıçak sucuğun zarından sekip elime girdi. adam bi yandan eli dikerken bi yandan da sucuğu biraz ıslatırsan kolayca soyulur dedi. bunu aklımda tutucam diye düşündüm. bi de şey düşündüm, hayatta bilmemiz gereken ne kadar çok önemsiz şey var.[hline]Sazanlıyorum öyleyse varım -Sazan Kral Aegean Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Aralık 31, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2002 Ya ben bir hikayede böyle eridim site ne yapcak acaba?[hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel -... . -. . .- - .... - .... . --. .-. --- ..- -. -.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2003 rüyamda armut gördüm. önce yemeyi düşündüm. sonra nasılsa rüya bu diye vazgeçtim.[hline]Devlet-i Osmani ahalide terfiyi temayuz ilim irfan ile olmaz, ya olacak kuvvetli iltimas, ya olacak madeni haz, ya da olacak delikle temas...(Osmanli Atasozu) Querquobad Quane [SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aron-Caldwell Mesaj tarihi: Ocak 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2003 Pamukprenses ve 7 vibratör ehueuheh[hline]-Assasin-Aron Caldwell-|Sylveria| -OSİ- Sir Alphan Atlantic DeathMetal Rullz İn Falmes Rullz Pop,hiphop,rap SUX Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canjovi Mesaj tarihi: Ocak 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2003 sufer site cok sevdim ben ,[hline]"silence isn't golden When I'm holding it inside" Lance"Jovilen" Scheer - Neut. Soldier Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapsLock Mesaj tarihi: Ocak 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2003 :) :) :) süper hikaye :)[hline]Hazelnut Cream Filled Wafer Enrobed ın Milk Chocolate (Kaynak:Ülker Çikolatalı Gofret,Yan Taraf) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 belgeselde boğa yılanı adamın burnunu ısırdı. heryer kan man oldu. başına gelen olaydan ders almayan adam hayvanı tutup zorla ağzını açtı. çok keskin yüz tane dişi var dedi gülerek. madem yüz tane dişi var, neden burnunu sokuyo anlamak mümkün değil. işini sevmekle ilgili bişey herhalde. sonra penguenler çıktı. bunlar kuş mu balık mı diye sordum. murat düşündü, yüzen kuş dedi. kanal değiştirdik. uçan bisiklet yapmaya çalışan adamların karşılaştıkları zorlukları anlatan bir programdan sonra bilmediğimiz bir dilde reklamlar başladı. euheuhe cok kopuk bi adam ya :D [hline]KHaRoN The clash of honor calls to stand when others fall [Bu mesaj KHaRoN tarafından 18 April 2003 22:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sLog Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 bookmark listemden hiç çıkmadı.. adam eskiden daha çok yazarmış ama sanırım artık aklına gelince yazıyo. Bütün siteyi baştan başa okudum 2 defa... harika ya. anlatış stili falan.[hline]XaGoN, 09 Şubat 2003 23:42 tarihinde demiş ki: Peygamber misiniz ya matematik var mantik var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 evet ne yazikki siteye yeni hikaye eklemiyor arada aslinda pekde ilginc olmayan ama adamin anlatisiyla ilginc olabilen 1-2 olay koyuyor o kadar. Bilmem farkettin mi ama yukarda arsiv linki var ordan 25 sayfa gunluk turu bir log var onlarda cok kopuk.[hline]KHaRoN The clash of honor calls to stand when others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sLog Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 dedim ya bütün siteyi 2 kez okudum:P bi günde 3 mesaj yazan adam ne hallere düşmüş... bide anlamsız ama grafik olarak güzel animasyonları war...[hline].ju5t-m1y4w. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Nisan 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2003 Anlatış tarzı komikleştiriyor.Bir gidip arkadaşına söylesene bunları pek komik olmaz herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 hala açık site :) uzun aralıklarlada olsa güncelleniyor. hala komik. yeni patilere ve daha once gormeyen kisiler de gorsun diye upladım[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 oha :) mükemmelmiş hikayeler... added to favorites. bu sitenin kişisiyle tanışmak isterdim..[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! [29.04.2002-29.04.2004] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 sinema elestirmeniymis sanıyorum. (Deniz Kutlukan) maili [email protected] [Bu mesaj -Mix- tarafından 04 Temmuz 2004 01:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 yeni gelen patilerde görsün diye uplıyorum bu konuyu :)aynı hikayeleri defalarca okumama ragmen güldürüyor.[signature][hline] Ever felt away with me Just once that all I need Entwined in finding you one day Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 dünyanın tüm yükü sırtında yine de kuş gibi hafifsin. süper bi laf beni açıklıyo direk[signature][hline]Demon_of_Hell, 26 Eylül 2004 23:25 tarihinde demiş ki: fantezilerimden biride taş gibi bir ayşe teyzenin gelip üstümdeki elbiseleri caaarrrtt diye yırtmasıdır... Mirage Icq'da demiş ki: Predator (10:17 PM) : terminale gittim çok iyi bir film ya Mirage (10:17 PM) : terminalör? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Cüce nın pamuğu olmaz[signature][hline]Hangi cüce erkek, hangisi kadın anlamıyorlarmış.... Sanki kendi kadınlarını anlıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Zuahaha abi süper lan :D[signature][hline]Korax, 27 Ağustos 2004 15:58 tarihinde Brook'a demiş ki: Dünya ahiret bacım olsun.. Ayda görürsem affetmem. [spo1=Paticik Halay ekibi] _o_ _o_ _o_ _o_ ..|.....|.....|.....| ./ ./ .../ .../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 kaybedenler klubu diye bi radyo programi vardi eskiden onun anlatim tarzina benziyo[signature][hline] o_0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar