SNA1L Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 valla yorumlarda birisi kartuş dolmuyo diyo digeri doldurulabiliyor diyo fln anlamadım ama bunu alıcam fiyatı uygun baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 googleladım oluyomuş ya al gitsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 barnacle said: benim koyduğum nası abi? dolduruluyo mu o? ben bi bok bilmeden aldım dolumla ilgili. nasıl olsa bi dönem kaldı okul diye sfd senin koydugunun bir puf noktasi var. onu yapmazsan eger makina bi daha iflah olmaz. bu sadece 301 numara kartusa sahip makinada oluyor. anlatiyorum: makinamizi orijinal suruculeriyle kurduk, kullandik. makinada kartusumuz bitti, gittik doldurttuk herhangi bir yere. bir sure sonra 'sahte yazici kartusu algilandi, bu yazici kartusu sahte mi?' diye soracak. buna sakin ola 'evet' demeyin. evet derseniz makina asla bir daha dolum kartusu kabul etmez. dolum kartus kullanmak istiyorsaniz bunu yapmaniz gerek mutlaka. bir de lazer kullanan arkadaslar, 100 liraya lazer toner alacaginiza dolum yaptirin, gayet randimanli oluyor. merdiven altinda 20 liraya dolum yapan yerlere yaptirmayin kâfi. tam donanimhaber adamiymisim ha :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 tecrübe konuştu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 hp laserjet var bizde toner bitti 2 kere de doldurttuk ondan sonra yeni toner aldık. baya iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Kablosuz baskı diyor ? Kartuşu sorunsuz doluyor mu o meretin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Ben de sundan aldiydim Link Wireless olmasi cok cazip etmisti patir kutur ev agimdaki her aletten yazdirma yapiyorum. 50dolar civari idi ben alirken hepsiburada.com'da falan var mi bakamadim simdi derste ama.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar