SNA1L Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 kardeşime yazıcı alıcam ödev proje vs cok lazım oluyo ama baktım büsürü çeşidi var lazer mürekkep püskürtmeli fln..bunların ne farkı var?çok kaliteli bişey olmasınada gerek yok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Hp deskjet f2480 90 lira flndı en son galiba. Ben çok memnunum, bahsettiğin işlerde kullanım için çok güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 lazerli al çocuk bir ömür kullansın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 HP 2060 alın hiç düşünmeden, sadece 18-19 lira kartuşları, siyahıyla 480-500 sayfa renklisiyle 200-250 sayfa basıyor, tarayıcısı da var gayet güzel cihaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 abi 100küsür lira vermeye değmez yazıcı sonucta sunu aliyim diyorum iyimidir? canon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 valla sen bilin ama kartuş fiyatlarına ve o kartuşun kaç sayfa yazdığına da bakman gerek, ama laf olsun diye alıyorsan başka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 canon alma, kartuşu dolmayan hp hiç alma. hp öneririm o fiyat aralığına. sadece yazıcı olarak kullanmak istiyorsan da ikinci el bir hp 1010 ya da 1020 alabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 epson Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 renkli lazım değilse lazer siyah beyaz al mezun olana kadar götürür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 ya benim hiç bilgim yok yazıcı hakkında kartuşları standart degilmi bunların?kartuşu dolmayan hp nasıl oluyor?çok kafam karıştı dfsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Hp kartuşu nasıl dolmuyor abi ben gayet doldurtuyorum. Epson olmasın o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 aldım güzel. azcık gürültülü ama önemi yok http://www.hepsiburada.com/Liste/hp-deskjet-1050a-cok-fonksiyonlu-yazici-cq198b/productDetails.aspx?productId=bd05987&categoryId=4&SKU=BD05987 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 70-80 tl diyp çingenlik yapma. almışken böle al işte 90 civarı iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 ahaha bu iyiymiş bak memnunmusun peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 güzel hacı dayı ya. işimi görüyo bende aynı amaç için kullanıyorum. dolu kartuşla geliyomuş bak mis gibi. scannerda var daha ne:D ama bunu alınca içinden usb kablosu çıkmıcak genel olarak böyleymiş printerlar. gidip kendin alacan. 7-8 tl bişi o da teknosada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 hatta bak onuda hepsiburadadan al 2 tlye koymuşlar. teknosa kazıkçı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 SeaGle said: Hp kartuşu nasıl dolmuyor abi ben gayet doldurtuyorum. Epson olmasın o? yeni seri hp'lerin bazı modelleri yeni çipli mürekkep kartuşlarını kullanıyor. onları dolumu da sıfırıyla neredeyse aynı para. çünkü çip resetlemek gayet pahalı türkiye'de. epson zaten kişisel kullanımda gayet berbat. kanvasları yaptığım makinada ve dijital matbaa makinasında çok başarılılar o kadar. neyse, konuyu dağıtmayayım. 300 21 ve 901 numara kartuş kullanan hpleri öneririm. özellikle 21 numara kullananlar gayet taş gibiler. doldurması da çok ucuz zaten. 7-10 liraya doldurulabilinir. epson ve canona'a bakma tavsiye etmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 benim koyduğum nası abi? dolduruluyo mu o? ben bi bok bilmeden aldım dolumla ilgili. nasıl olsa bi dönem kaldı okul diye sfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 abi kafam cok karıstı kartuş doluyomu dolmuyomu dolmuyosa cok sacma kartus makinadan pahalı kartusu dolabilen bişey lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Supradyn Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 "Tatar Ramazan" said: HP 2060 alın hiç düşünmeden, sadece 18-19 lira kartuşları, siyahıyla 480-500 sayfa renklisiyle 200-250 sayfa basıyor, tarayıcısı da var gayet güzel cihaz abi orijinal kartuşlar mı o fiyat edik:vallahi öyleymiş http://www.vatanbilgisayar.com/productdetails.aspx?I_ID=50513 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 lazer alın keyfinize bakın ya o kadar çok çıktı alıyosun ki toner bitince yeni tonere verdiğin 100 kağıda acımıyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 SNA1L said: abi kafam cok karıstı kartuş doluyomu dolmuyomu dolmuyosa cok sacma kartus makinadan pahalı kartusu dolabilen bişey lazım http://www.prinkjet.com/?ol=products&prdc=printer_select&printer=2042°er=1°er1=1°er2=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 barnacle said: SNA1L said: abi kafam cok karıstı kartuş doluyomu dolmuyomu dolmuyosa cok sacma kartus makinadan pahalı kartusu dolabilen bişey lazım http://www.prinkjet.com/?ol=products&prdc=printer_select&printer=2042°er=1°er1=1°er2=1 bu seninki demi dolabiliyo yani hepsiburadadaki yorumlarda kartuş dolmuyo demiş herkesde ondan soruyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
msuuut Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 DoruK said: lazer alın keyfinize bakın ya o kadar çok çıktı alıyosun ki toner bitince yeni tonere verdiğin 100 kağıda acımıyosun (tu) kesinlikle.. lazerli almak en mantıklısı. yanında gelen yarım kartuşla bile 600 - 700 sayfa çıktı alırsın. hatta geçen aldım electroworldden canon'un lazerlisini 170'e. samsung'un da yine lazerlisi 150 liraydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 SNA1L said: barnacle said: SNA1L said: abi kafam cok karıstı kartuş doluyomu dolmuyomu dolmuyosa cok sacma kartus makinadan pahalı kartusu dolabilen bişey lazım http://www.prinkjet.com/?ol=products&prdc=printer_select&printer=2042°er=1°er1=1°er2=1 bu seninki demi dolabiliyo yani hepsiburadadaki yorumlarda kartuş dolmuyo demiş herkesde ondan soruyorum abi öyle olması lazım işte hp 1050 diyo. yorumlar niye öyle bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar