Nefr Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Hoşgeldin. Balon sevmediğin için mi bu kadar geç atıyorsun ilk mesajı? ;P Alıntıla
tAKA Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 balonu kim sever[signature][hline]Bazıları Yesil Ejderha'ya saldirirken canından oldu... kemikleri şimdi mağranın girişinde, tıpkı önceden gelenlerin kemikleri gibi yatıyor. sende şansını deneyebilirsin... Günbatımı Diyarı ben bugünde yaşıyorum, yarına mechulum... Alıntıla
Dregoth Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Nefr alemsin valla :)[signature][hline] Alıntıla
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Admin Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 cok geç deil 1 gün olmuş daha bence okadar cok bölüm açtık ki patide hepsine bakması anca 1 gününe maloldu da yeni gördü burayı :)[signature][hline]regrubmah retsamdnarG Alıntıla
Neron Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 hosgeldin.[signature][hline]Ben yalnız yaşar,yalnız gezer,yalnız ölürüm. UOGame.Net Alıntıla
Alexei Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 evet öyle oldu biraz :). Alıntıla
Alexei Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 imza deneme...[signature][hline]Herkes düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür! Che Guevara Alıntıla
Sorj Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 hoşgeldin...[signature][hline](_::_____::_) <-> MetallordS Membır Alıntıla
YSidiousY Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 sanada slm[signature][hline]Prima, Quae vitam dedit,hora carpsit Nascantes morimur,finisque ab orgine Uzaylıda olsa,insan insandır... Alıntıla
MoMo Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 selam Ho$geldin.[signature][hline]isteseydi onun kulu olurdum, çiğneyip geçtiği yolu olurdum. bi ömür aşkıyla dolu olurdum, ne yazık bunlar bilmeden gitti... Alıntıla
pan Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 hoşgeldiin[signature][hline]Cosmopolitan dergisinde gecen ay yayinlanan bayanlara sex icin oneriler yazisindan örnekler ve yorumlar. 96.yatakta bir kadinin yaptigi en kötü sey, öylece yatmaktir. pasif > > kalmayin, kalçalarinizi, ellerinizi hareket ettirin. istekli oldugunuzu > > hissettirin. > > (deminden beri iki dakka sabit durmadin ki zaten a.k) Alıntıla
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.