Dionysus Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Arkadaşlar Bu Meletin Türkçe Yamasını Bulan Yada Görenlerinn Bu Mesaj Altına Bişiler Yazması Benim İçin Hayati Önem Taşıyor Şimdiden Teşekkürü Bir borc Bilir Büyüklerimin Ellerinden Küçüklerimin Gözlerinden Öperim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Core Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 bu soruyu vbulletin'in forumlarinda sorarsan oarada bu konuyla ilgili bir takim calismasinin oldugunu gorursun.. boyle bir soruyu burada sordugun icin, kullandigin vBulletin'in lisansli olmadigi dusuncesine kapildim. Eger oyle ise zaten yasal bir durum degil ve cezasi var.. ayrica piyasada buluna vBulletin'lerin hemen hemen hepsinde ozel olarak yapilmis aciklar var! Yani hicbirsekilde ne guvenli ne de yasal! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dionysus Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Takma Kafana Vbulletin i Türkçelestirdim. Ve Lisans sorunumda kalmadi Artik Vbulletin deil ismi :) Ama Dedigin Gibi Bisürü Acik var bastan yazmak daha iyi..[signature][hline]Dionysus is the son of the god Zeus and the mortal woman, Semele .She's killed by Zeus' lightning bolts while Dionysus is still in her womb. Dionysus is rescued and undergoes a second birth from Zeus after developing in his thigh. Hestia... Msn = [email protected] En Sevdiğim Kedi Sol Dışa En İyi Oturan Kedidir... This is a Dionysus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Core Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 valla istemedigin kadar acik var ve bu aciklarin bazilari download ettigin yer tarafindan ozel olarak yapilan seyler! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar