Felix Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Şuanda bilgisayarımda 2 tane sorunla karşı karşıyayım. İlki pcyi her kapayacağımda karşıma çıkan "sisteminizdeki sanal belek miktarı düşük...." gibisinden bi yazı var bunun nedeni nedir? Nasıl sanal bellek miktarımı yükseltcem? İkinci problemim ise Net.Frameworks ile ilgili razor kullanmak için nezaman yuklesem frameworksu 2-3 gün kadar sonra bağlantımda çok büyük bi sorun yaşıyorum felaket yavaşlıyo vede "asp.net machines a.." diye bi kullanıcı hesabı oluşuyo pcde frameworksu yükler yüklemez. Yardımlarınız için simdiden taşekkürler.[signature][hline]ž žž žžž žž ž Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 asp.machinee kullanıcısını salla zararsz o , birinci sorunda ram in az geliyor makinana :)[signature][hline]Dost Bildiklerimizde Bizi Sırtımızdan Bıçakladı Olsun , En Azından Arkamda Hala Brutus Var!!! Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 18 october 2004 22:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agirol Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 ilk sorununu çözmek için hdd ini biraz boşalt[signature][hline]i'm ashamed, i was shamed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Felix Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Ben pek anlamam hdd yi bosaltmak nedemek? (ztn pc ye format atalı 1 hafta olmadı sadece ultima yüklü)[signature][hline]ž žž žžž žž ž Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 HDD içinden bir takım dosyalarını sil demek istemiş yani.İçi boşalınca daha bi rahatlar HDD.[signature][hline]My Honour is My Life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agirol Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 sanal bellek şöyle oluyor ram yeteri kadar dolduğunda işlem yapmak için hdd de geçici dosyalar oluşturulur bu sanal bellektir. hdd in dolu olduğu için bu tür işler yapılamıyor. bu tür sorunlarla karşılaşmak istemezsenki oyun ortalarında bilgisayarın uzun zmndır açıksa olması muhtemel bir olaydır. bunun için rambooster gibi programalar kullanabilirsin.[signature][hline]i'm ashamed, i was shamed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Felix Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Mesela hangi dosyalar? Bi ark temp'i boşalt demişti baktım ama boştu ztn halada boş yani başka neleri silim?[signature][hline]ž žž žžž žž ž Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agirol Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 temponary internet files ı fln boşaltabilirsin. ya da kendi kullanmadığın dosyalar.[signature][hline]i'm ashamed, i was shamed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Evet third party ram programları iş görebilir.Bu arada bilgisayarın özellikleri nedir?[signature][hline]My Honour is My Life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Felix Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Peki Net.Frameworks hakkında bilgisi olan varmı? ben şu linktekini indiriyorum o yuzden problem yaşıyo olabilirmiyim? http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyId=262D25E3-F589-4842-8157-034D1E7CF3A3&displaylang=en (Buarada spysweeper iyi bi program diye duydum nerden indirebilirimi?)[signature][hline]ž žž žžž žž ž [Bu mesaj Morlock tarafından 19 Ekim 2004 21:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Felix Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Arkadaşlar RAM Idle LE 1.4.7.1. diye bişi indirdim işime yararmı? (free ram 105MB diyo) Bilgisayar p4 2.0/ 256ram markası modeli hakkında bi fikrim yok/xp pro turkce kullanıyorum /pc 3 senelik[signature][hline]ž žž žžž žž ž [Bu mesaj Morlock tarafından 19 Ekim 2004 21:35 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Morlock tarafından 19 Ekim 2004 21:38 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Morlock tarafından 19 Ekim 2004 21:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Spy Sweeper ı www.download.com dan indirebilirsin. Ram programlarını da free ram booster gibi adları oluyor onları çekip deneyebilirsin. O bilgisayarın özellikleri iyi böyle bir sorun yaşamaman lazım.Alt tarafta çok mu fazla şey çalışıyor?[signature][hline]My Honour is My Life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Felix Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Şimdi ultimayı açtım 69MB oldu free ram İyimi kotumu?[signature][hline]ž žž žžž žž ž Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 256 Ram kullanırken bende de öyleydi.512 olunca rahatladım. 256 ile genelde hep öyle oluyor.Bir tanıdığımda 10 free ram ile filan kullanıyor oyunlarda bilgisayarı.[signature][hline]My Honour is My Life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar