Artariel Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 var mıdır böyle ne bileyim senin özellikle şu klasörlerinde baya bi yoğunluk var, boyutu çok fazla diyen program ? temizlik yapacam hdd'de baya boş yer açmayı düşünüyorum. biraz düzensiz olduğum için ne nerdedir tamamen unuttum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 TuneUp Utilities(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 kurdum bakayım açtım clean registryden başlayıp optimizationa kadar giden karlı bir yol var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 bende yapiyim tam olarak ne işe yarıyo bu tuneup? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 maximum performance profili yarattım ve şu an windows 98e döndüm. ama iyi ya, pentium 4 ht kullanan bir insan olarak böyle küçük performans artışları görmek sevindiriyor. bi dota 2ye gireyim bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Advanced System Care + CCleaner kullanıyorum. Ama bir format değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 game power up mı tam hatırlamıyorum öle bir program vardı oyun oynarken daha fazla performans almana yarıyor oyuna gırmeden once programı calısıtıyorsun oyunun calısması ıcın gereken programlar harıc herseyı kapatıyor cıddı bır performans artısı oluyor onuda bul uygula derım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 tamamdır half life 2yi belli başlı temizliklerden sonra 65 fpsde oynayabiliyorum powerup ı da deniyeyim bi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar