YSidiousY Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 hazır şuda boş bi sp 2 ile bişi görmüşken soriim ya ben im auto update direk yüklemiş sp 2 yi şimdi onu bilgisaya kursammı nedersiniz içinden istemediğim özelliklerinin kapatabilirmiyim herkes demiş ki çok güvenli hiç bişi izin vermio hatta baz yerler de oyunların mutlisine msn e fln izin vermediğini duydum bilgilendirirseniz sevinirim.:)[signature][hline]Prima, Quae vitam dedit,hora carpsit Nascantes morimur,finisque ab orgine Uzaylıda olsa,insan insandır...
YSidiousY Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 ehe boşverin yükledim bile bundan sonra http://www.fazlamesai.net/modules.php?name=News&file=article&sid=2416[signature][hline]Prima, Quae vitam dedit,hora carpsit Nascantes morimur,finisque ab orgine Uzaylıda olsa,insan insandır...
tAKA Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 yok[signature][hline]Bazıları Yesil Ejderha'ya saldirirken canından oldu... kemikleri şimdi mağranın girişinde, tıpkı önceden gelenlerin kemikleri gibi yatıyor. sende şansını deneyebilirsin... Günbatımı Diyarı ben bugünde yaşıyorum, yarına mechulum...
Öne çıkan mesajlar