Deluna Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Celeron 300 bir bilgisayarım var tarihi bir bilgisayar Heroeslar,Disciples I ve II dışında zaten oyun oynamıyordum.Birgun bilgisayarı açtım normal açılıyor(Win98 işlt. sist.) bekledim bekledim.Mavi bir ekran geldi.Enter yaptım.Bilgisayar kapandı bir daha da açılmadı.Bilgisayarı her açmaya çalıştığımda bip bip sesini vermeden çalışmasına devam ediyor.Acaba Bios'u silinmiş olabilir mi?Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.Eğer biostan kaynaklı bir sorun ise internetten uygun biosu bulabilecegim adres var mı yani hepsinin bulundugu kaynak bir yer. Teşekkürler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Bence biostan ayrı olarak HDD sorunu da olabilir.Bad Sector filan oluşmuş olabilir.O mavi ekranı devamlı veriyor mu yoksa bir kez verdi artık açınca hiç bir şey yapmıyor mu?[signature][hline]My Honour is My Life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deluna Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Bilgisayar açılmıyor ki sadece kasadan ses geliyor ekranda görüntü namına eser yok.HDD de sorun yoktu.nedenini de bilmiyorum yeniden bir kurcalama operasyonu yapıcagım ama bios olma olasılıgı yuksek gibi hdd olunca nasıl oluyor ki?ramlerden de olabilir o zaman degil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Yani bilgisayar açılmıyorsa ve dıt dıt dıt diye ötmüyorsa benim kuşkum ram ve board üzerine daha çok yönelecektir.Hdd bozuk olsa yine bilgisayarın görüntü vermesi gerekir.Yani hdd bozuk diye görüntü vermeme durumu olacağını sanmıyorum.Eğer imkanın varsa tek tek tüm parçalarını başka bir makinaya takıp dene derim böylece direk olarak sorunu çözebilirsin.Ekran kartını da bu arada unutmamak lazım o da adilik yapıyor olabilir :)[signature][hline]My Honour is My Life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daggerfall Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Bilgisayarının içindeki tüm hdd ve tüm cd writer dvd (varsa) cdrom aygıtlarına bağlı data ve power kablolarını çek kısaca bilgisayarındaki tüm ide yollarını ve power kablolarını çek sonra sadece ekran kartı , memory , cpu , power supp. bağlı kalsın bu şekilde çalıştırmayı dene olmadımı? ekran kartın ile memory yi sök tekrar tak olmadımı ? bios pilinin yakınlarında bios reset pini olması lazım (en azından çoğu anakart ta mevcut eskiler dahil.) resetle bunlara rağmen sorunun devam ediyorsa malesef ki parçalarından birisi arızalanmış demektir.[signature][hline] Where are you tonight? Wild flower in starlit heaven Still enchanted in flight Obsessions lament to freedom....... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agirol Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 bip sesi geliyor ama nasıl geliyor? hangi aralıklarla geliyor? vs. tam olarak yazabilirsen sorununu çözmene yardımcı olabilirim.[signature][hline]i'm ashamed, i was shamed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SwZ Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 ram sorunu büyük bir ihtimalle ama ne araıklarla uzunmu kısamı bipler onları yazarsan birde bios version ve adını rahat yardımcı olabilirim[signature][hline]Kız Duası Bismillahi Rahmani Rahim Allahım Elhamın Dürüsü İle Kızların Sürüsü İle Her Gün Birisi İle Gezmeyi Nasip Eyle Yarabbim AMİN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar