Alexei Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 adını yanlış yazmış olabilirim.tam olarak dediğim şey grafi comedy'de adam hani konuk ünlüyü çiziyor ya işte o kullandığı şey tablet oluyor değil mi?bu tabletler ne kadar oluyor?[signature][hline]Herkes düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür! Che Guevara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexei Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 up[signature][hline]Herkes düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür! Che Guevara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 siteden aynen copy pasteliyorum: Çizim tahtaları her geçen gün popülerleşiyor özelliklede bu ürün tahminen pahalı olan diğer ürünlere göre çok ucuz olduğundan bu tür ürünlerin yayılmasında büyük bir patlama yaratacak. Normal özel belirlenmiş bir yüzeyde basınca duyarlı olacak şekilde çizim yapmanızı ve bu çizimlerin anında bigisayara aktarılması ile kendinizi çok daha harika işler yaparken bulabilirsiniz. Ascully sitesi fiyatı sadece $ 49.95 olan ürünün incelemesini yapmış. Tabletin çizilebilir alanı 12 x 9,5 cm. Esas boyutu ise biraz daha fazla 20 x 19,5 cm. Kalınılığı ise sadece 0,6 cm. Kablosuz kalemi 512 seviyede farklı basınca duyarlı. Kalem tek AAA pil ile çalışmakta ve üzerinde üç özelleştirilebilir tuş var. Alet usb üzerinde bilgisayara bağlanıyor ve el yazısı ile email gönderme gibi seçenekler sunabilen yazılımlarla beraber geliyor. Çözünürlüğü ise her satır için inch başına 2570 nokta içeriyor ki bu aşırı yüksek çözünürlüklü çizimler haricinde oldukça yeterli. Aşağıda incelmesi mevcut bu güzel ürüne bir bakın ve onunla yapılan çizimlere bir göz atın, yazar bir çok çizim yapmış.[signature][hline]if you believe something, something begins gain money... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 ya bu çizim tabletlerinden bende almak istiyorum :) benim sorumda şu ; acaba kullanan arkadaşlar memnunmu ?[signature][hline]Dost Bildiklerimizde Bizi Sırtımızdan Bıçakladı Olsun , En Azından Arkamda Hala Brutus Var!!! Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 18 october 2004 22:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 ben bi kaç kere kullanmıştım, biraz yavaş çalışıyorlar, ayrıca dur olmadı sileyim kale yan tutatyım kalın olsun çizim olayı yok. ama grafik tasarım için kesinlikle gerekli.[signature][hline]if you believe something, something begins gain money... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar