kavun Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 örneğin biz arkadaşlarla slayer-dead skin mask'ı çalcaz fakat kulaktan çıkartamadım.nota nerden bulurum?birkaç davul tabı buldum ama onlarda anlamsız.[signature][hline]sorma nerdesin diye döndüm geldiğim yere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ati Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Olm davul kulaktan nası çikarmazsin ya??[signature][hline] Erst wenn die Wolken schlafen gehen kann man uns am Himmel sehen wir haben angst und sind allein Gott weiss ich will kein Engel sein Heaven Must Be Hell in Sky Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 kavun un seviyesinde biri icin yapilamicak bir sey aletlerle samimi degil fazla cunku zilleri ayristiramiyo dinlerken basslarla kikleri karistiriyo falan :)[signature][hline]...valla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ati Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 E peki düşük seviye diyorsun slayer nasi çalacak elaman? Herhalde çikarinca anliyacak nasi oldugunu da bence zor hemen slayer ile başlama :D[signature][hline] Erst wenn die Wolken schlafen gehen kann man uns am Himmel sehen wir haben angst und sind allein Gott weiss ich will kein Engel sein Heaven Must Be Hell in Sky Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavun Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 zaten mesela diyorum :).bu arada zilleri ayırıyorum artık volfied :).[signature][hline]sorma nerdesin diye döndüm geldiğim yere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavun Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 karıştırmak demekle bilmiyor anlayabilirler.sadece mesela çok heyacan içinde çaldığım için yanlış yerde vuruyorum notayı okuyorum fakat işte ne biliyim bazen heyecandan erken falan vuruyorum :).[signature][hline]sorma nerdesin diye döndüm geldiğim yere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apprentice Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 boşver sen davul çalma :P şakka la şakka çalış çok muzik dinle birazda konser izle olmadı ders vcd leri al şarkıyı dinnerkene davula konsantre ol bi sure sonra anlarsın kolay olur ama slayer zor olur daha kolay şeylerden başla davul notası diil ama yine guitar proda şarkıların davul tabları oluo[signature][hline]E.vil N.ever D.ies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 www.mxtabs.net[signature][hline]Bornozlu Canavar Chemical, 13 Ağustos 2004 22:00 tarihinde demiş ki Ben çok terbiyesiz, yaramaz ve şımarık bir çocuğum. Şimdiye kadar yaptıklarımdan dolayı bütün patilerden özür diler, büyüklerimin ellerimden öperim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavun Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 biliyorum bu siteyi tab var.ben nota istiyorum.kolaya kaçmak istemiyorum :).[signature][hline]sorma nerdesin diye döndüm geldiğim yere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 davul tabi vardir notasi yoktur ki? tablari notaya ceviriceksin (arkadasin ne demek istedigini bi ben anliyorum su anda, muzik notalari seklinde bir nota snare e bir nota kick e ayrilmis sekilde istiyo) daha o calismanla kafanda ritmi kuramazken oturup lombardonun baterisini mi calicaksin? birak once dogru duzgun calis kavun hehe[signature][hline]...valla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 boş ver sen al bi twin pedal başla cross'a of of[signature][hline]vampir dövdüm çok yoruldum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavun Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 slayer istemioruz!mesela ne biliyim pentagram-vita es morta mesela.[signature][hline]sorma nerdesin diye döndüm geldiğim yere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Davulun notası nasıl oluyor ya?[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 QUi nota dedigi sey normal muzik notasi gibi gozukuyo Do varsa kick, Sol varsa snare, ne biliyim do nun tam ters karsiisndaki en ince sey varsa hihat (X seklinde gosteriliyo) falan yani[signature][hline]Silence in the studio! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 4/4'lük bi ritm at altına gitsin işte :D İlla orjinal çalmak zorundamısın hehe.Ben bass'ta herzaman orjinal çalmıyom.Heleki sahnenin ortasında "SEĞN ŞU ŞARHIYI BİLİYONNU" diye parçaya dalan bi gitarcın varsa "Ananı.." diye kalabiliyon.İşte oandan itibaren benim yaratıcılık devreye giriyo ve allah ne verdiyse alta gidişata göre çalıyorum :)[signature][hline]Korax, 27 Ağustos 2004 15:58 tarihinde Brook'a demiş ki: Dünya ahiret bacım olsun.. Ayda görürsem affetmem. [spo1=Paticik Halay ekibi] _o_ _o_ _o_ _o_ ..|.....|.....|.....| ./ ./ .../ .../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 ya bateristler nie tab kullanio anlamiorum ki dinle şarkıyı sürekli ve çıkar, bizim baterist dinleyip notaları yazio o sırada da ezberlio zaten, unuttuğu zaman bakio notalara. böle gidip de tab indirme onlar doğru olmaz. şarkının kendisinden dinlersen her detayını yakalama şansın var.[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mayhem_ Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 said: DeamoN, 30 Eylül 2004 17:32 tarihinde demiş ki: www.mxtabs.net 15 msg 1 tek cevap... bir paticik klasiği ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ati Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Kavun olm zmn la zaten bütün davulu kulaktan çikarmaya başliyacan hiç nota tab kasma..İstanbullu isen Studyo Dino nun davul odasi var gir oraya 1-2 saat kas kasbildiğini:D yada ben davula ilk başladiğim zmnlarda yaptiğim gibi Al tencere, tava, yastik 2 tane de baget oyle kas :D ciddiyim ben ha! oyle bakma bana :P[signature][hline] Erst wenn die Wolken schlafen gehen kann man uns am Himmel sehen wir haben angst und sind allein Gott weiss ich will kein Engel sein Heaven Must Be Hell in Sky Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Sadece KuLaKLa oLmuyor ya.. Orda ince ayrıntılar zamanlamalar vs.. birçok şey var. Bana Lazım baya bi davul notası[signature][hline]Deniz, Yıldızlar, Yakamoz ve bir kupa nescafe... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spreewell Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 said: Qui, 02 Ekim 2004 10:31 tarihinde demiş ki: Davulun notası nasıl oluyor ya? ne kadar ayıp olur mu öyle şey.fülüt de keman da nota varda davulda niye olmasın olur mu öyle şey. bak örneğin sana kıraç -yıllar sonranın- notasını yazıyım. do-do-re-mi-sol minör-fa-do(kalın)-si-mi-fa-fa-sol. zor değil kulak ister sadece ok.[signature][hline]http://www.ivefan.com/ [Bu mesaj spreewell tarafından 16 Ekim 2004 23:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 said: spreewell, 16 Ekim 2004 23:27 tarihinde demiş ki: said: Qui, 02 Ekim 2004 10:31 tarihinde demiş ki: Davulun notası nasıl oluyor ya? ne kadar ayıp olur mu öyle şey.fülüt de keman da nota varda davulda niye olmasın olur mu öyle şey. bak örneğin sana kıraç -yıllar sonranın- notasını yazıyım. do-do-re-mi-sol minör-fa-do(kalın)-si-mi-fa-fa-sol. zor değil kulak ister sadece ok. komik?[signature][hline]Deniz, Yıldızlar, Yakamoz ve bir kupa nescafe... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 guitar pro da bateri tablarıda oluyor mysongbook.com ordan çıkarmak daha kolay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spartan Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 5 senedir davul çalıyorum. bu işin eğitimini de aldım. bari bilmeden konuşmayın.. davulun tab ları da var notası da. notaları fa anahtarına yazılıyor. ölçüler, suslar var. ve davuldaki tüm elemanların ayrı ayrı yazılış yerleri var. [signature][hline] Nelna - Natural Scrapper *CITY OF HEROES - Justice server* [Bu mesaj Spartan tarafından 19 Ekim 2004 19:43 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Spartan tarafından 19 Ekim 2004 19:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar