Deathblade Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Turkcell go go. Kaç paraysa veririm adam gibi konuşurum. Avea çekmiyor diye, vodafone aldım. O da naz yaparak çekiyor evde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 dağdamı yaşıyonuz abi yıl 2012 çekmeyen telefonmu olur sdfsdf ha görüşme ses kalitesi düşüktür fln o olurda çekmemesi garip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 İstanbul, Harem Edit: Çekmiyor, sinyal 0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 valla benimki sacmasapan yerlere gittigimde genelde tatil için koy dağ vs oralarda çekmiyo işimede geliyo açıkçası onun dışında şehirde ilçede fln çekmediğini görmedim taa aycell zamanından beri kullanıyorum 10 yıl fln oldu sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 copry said: vodafone . avea ne yaa çekmez etmez. çarpılırsın 25'i geçmediysen avea'ya git, faturasız aylık 19 tl ile 500dk her yöne konuşma 1000 sms 1gb internet daha yamugunu görmedim,3g ve edge üzerinden interneti bile çok iyi, 1gb olması hele çok çok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 SNA1L said: valla benimki sacmasapan yerlere gittigimde genelde tatil için koy dağ vs oralarda çekmiyo işimede geliyo açıkçası onun dışında şehirde ilçede fln çekmediğini görmedim taa aycell zamanından beri kullanıyorum 10 yıl fln oldu sanırım o biraz telefondan ya, benim odayı biliyorsun sen. Eski telefon cayır cayır çekiyordu, şimdikinde bazı bazı ses gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Bu avea'nın çekmez etmez muhabbeti kaldı mı ya. Millet turkcell kalite abi verdiğimiz paraya değiyor diye dökülüyor pereleri de o da eskidenmiş. Avea gayet iyi şuan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar