DonCorleone Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 yaw benim kasa 7 yıllık kaç wattlık bi power supply war bilmiorum.. bakmak lazım gerçi ama.. 2 hdd takılı şuan 1 cd rom war 1 tanede cd writer takıcam böle power supply ın kapasitesini nası görebilirim % 80 kullanılıo gibisinden şimdi ona bakmadan cd wr yi takmayayım cozurtlamasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 200 watt'lık bir ps olduğunu düşüksek bile o cdrw yi taksan dahi bir şey olmaz.Ekran kartı işlemci filan en çok çekiyor elektriği.Ama emin olmak için bir power supply ı kasadan çıkarıp bak derim.Bir site vardı bi de watt hesabını yapan ama adresi neydi bulamıyorum.[signature][hline]My Honour is My Life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DonCorleone Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 230 watt mış yaw ben cd rom u çıkarırım herhhalde writer ı takarken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Sen bilirsin yani writer'da cd okutmuyor kimisi ömrünü kısaltıyor diye.[signature][hline]My Honour is My Life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daggerfall Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 said: DonCorleone, 19 Ekim 2004 12:46 tarihinde demiş ki: 230 watt mış yaw ben cd rom u çıkarırım herhhalde writer ı takarken sorunsuz kaldırır o power supp. senin sistemi. 2 hdd 1 cdrom 1 cdrw .[signature][hline] Where are you tonight? Wild flower in starlit heaven Still enchanted in flight Obsessions lament to freedom....... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DonCorleone Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 yaw bişi daha sorucam anakarttaki slotlarda doluysa çok etkiliyirmu? bende hiç boş slot yok hepsinde bişi war walla.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Hepsinin dolu olması o kadar çok eti etmez.PCI kartları zaten 2 watt filan çekiyor bildiğim kadarıyla.[signature][hline]My Honour is My Life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daggerfall Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 yukardaki arkadaşımızın söylemiş olduğu gibi pek etkilemiyor. çok ufak bir rakam oynuyordur belki oda yeni pclerde senin pc de sorun çıkartacağını sanmıyorum bence gönül rahatlığı ile kullan tüm fonksiyonları ile birlikte (2 hdd + 1 cdrom + cdrw) pc ni.[signature][hline] Where are you tonight? Wild flower in starlit heaven Still enchanted in flight Obsessions lament to freedom....... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DonCorleone Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 unutmadan söliiim benim ekranda power supply dan beslenio.. zaten hem cd rpm hem writerı takamadım çünkü boşta power dan gelen başka kablo yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eradicator Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 ekranın sanki 22 inç lik böle dana gibi bişey de çekicek deli gibi abicim powersupply sorunu yok sende gayet güzel enerji yetiyor sen jumper larla ayarlaman lazım cd rom u takınca senin c: primary master olmuyor o yüzden boot u görmüyr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DonCorleone Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 ErA olm bu telde konuştuğumuz şey deil lan.. dana halletttim onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Artık arkadaşın bişeyleri yanarsa pamuk eller cebe :D[signature][hline]Korax, 27 Ağustos 2004 15:58 tarihinde Brook'a demiş ki: Dünya ahiret bacım olsun.. Ayda görürsem affetmem. [spo1=Paticik Halay ekibi] _o_ _o_ _o_ _o_ ..|.....|.....|.....| ./ ./ .../ .../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar