Halfmumi Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Bir tane almayı düşünüyorum.Bıktım artık,onu tak,bunu çıkar..Zaten kasada sadece 2 tane port var,Bende ise, Modem,Dijital Kamera,Webcam,Telefon,Printer... Bunların Bilgisayara bir zararı olur mu? Aygıtların hepsini aynı anda kullanabilirmiyim? Nedir ne değildir?[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! 00:00:00:00:01 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Board umdan bana 4 usb çıkışı geliyor. Seninki kadar yok ama bende de webcam,printer,mouse,dijital camera filan var.Hepsini aynı anda takmadım ama 3 ünü aktif olarak kullandım bir sorun çıkartmadı.Çoğaltıcı ile yaparsanda birşeyin değişeceğini düşünmüyorum.Usb bayağı stabil bir olay çok seviyorum.[signature][hline]My Honour is My Life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 desktop kullaniyosun heralde kart al USB 2.0[signature][hline]Silence in the studio! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 performans düşer[signature][hline]İnsanlar çabuk yükselenleri severler. Fakat hiçbirşey toz ve tüy kadar çabuk yükselemez. en ince yerim bileğim..!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar