Mathias Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Ya arkadaşlar bunlar hakkında kim ne öğrendiyse kendi üniversitesi hakkında yazabilir mi acaba? Şahsen ben Yeditepe'ye gireceğim ama diğerlerini de bilmek isterim.Yeditepe Toefl'da 550 min. kabul ediyormuş ama kendi sınavı da varmış mesala.Ben bugün girdiğim bir deneme toefl'da 540 yaptım1 hafta falan kurstan sonra 600 yapabileceğimi söylediler ( Daha önce toefl'a girmeyen biri için yüksek yapmışım bayaa ). Neyse işte toefl'a hazırlanırken sizce özel birşey yapmak gerekir mi ayrıca? nedir? Sonuçta kim ne biliyorsa bu sınavlar hakkında yazsın kardeşim :)[signature][hline]What we do in life,echoes in eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 bide üniversitelerin kendi yeterlilik sınavlarında min. kaç almak gerekiyor geçmek için onuda yazsın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albatros Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Toefl u flan bilmem ama normal Toefl tipinde sınav yapılıyor Anadolu Uni. de ilk once 60 uzeri alman lazım.Daha sonra konusma ve yazma tipinde seylerden sınava giriyorsun ondan 70 alman lazım geliyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Hacettepe de 65 üzerini alman lazım bu arada Toefl da 540 yapıyorsan bence havada karada geçersin[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 yapamaz maymun gibi konuşuyo zaten:D şansa yapmış toeflı da git hazırlık oku yat işte daha ne:D[signature][hline]"I don't enslave myself to time, human. There is day and there is night." beleş 3.5 ed.e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Hazırlık okursan piyasa yaparsın Okumazsan Erken kurtulursan Ben 2. seçmiştim[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 ytü'de, önce hazırlık okumamak için bir sınava giriyorsun, ondan 60 üstü alman gerek. ondan sonra eğer istersen, sana bi de okuldaki ingilizce derslerinden muaf olmak için bir sınav veriyorlar. ondan 70 mi 75 mi ne üstü yapman gerekiyor. ben ikinci sınava girmedim ama ilk sınav gayet kolaydı. biraz uzundu, konsantre gerektiriyordu ama anadolu liseliler için kolay olsa gerek. çok iyi bir ingilizcem olmamasına rağmen geçmiştim 69 ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Bir de sizce devlet uni. gidip hazırlığı rahatça geçebilecek durumda olmana rağmen hazırlık okumalı mı kafana göre takılmak için ?[signature][hline]What we do in life,echoes in eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 itü'nün bu sınavı ne zaman acaba?[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 sakarya uni de yapıyorlar bir sınav ortaokul lise fln biraz olsun ingcen varsa sınavda kafiyeli şıkkı salalyıp 55-65 puan arası tutturursun ve geçersin aksi halde 2 şıkkın oluyor 1. bir sene hazırlık okumak 2. normal 1. sınıf dersleri alırken bir yandan da ingce dersi almak hazırlık okumak sadece ingcenin i sini bilmeyen lere tavsiye edilir aşırı kolay ve cok rahatttır boş 1 sene geçirirsin ortamın dibine vurursun barlarda yat kalk hergün intte dolaş gene geçersin dersler yanında ingce de görmek de gayet kolay hç kasmıyorlar dersne ne yaptı ise aynısını sorar ve sınava calısmak için sırf dersleri takip et sınav günüde 2 saat bak rahat geçersin[signature][hline]Grandmaster Hamburger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Hacettepe nin söylediğim gibi bileni zorlamaz[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 said: SilphatosIce_, 22 Ağustos 2004 21:30 tarihinde demiş ki: itü'nün bu sınavı ne zaman acaba? sitesinde yazıyo 6 eylülmüş aldım proficiency kitabı bakınıyorum öyle :)[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dooman Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 sabancı'nın sınavının ilk bölümü hiç bilmeyenleri ayıklamak için yapılıyor. Asıl 2inci bölümde baya sağlam yapılıyor ve hatta hazırlık okuyanlardan bile çok kalanlar oluyor. Careful reading, detailed reading, listenin kısımları sınavın bence en zor yerleri idi. Writing'de comparative essay yazdırırlar büyük bir ihtimalle formatını biliosan sorun olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Bilgi Üniversitesinde de ' sınav oluyor. İlkinde yüz üzerinden 60 alman lazım. Onu geçersen. üç aşamalı bir sınava giriyorsun. Dinleme Konuşma ve Kompozisyon[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 said: jankis, 22 Ağustos 2004 23:44 tarihinde demiş ki: said: SilphatosIce_, 22 Ağustos 2004 21:30 tarihinde demiş ki: itü'nün bu sınavı ne zaman acaba? sitesinde yazıyo 6 eylülmüş aldım proficiency kitabı bakınıyorum öyle :) Eah benim kayıt 14-15 eylül.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lixad Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 6 eylül akrdeş bende şaşırıdm kayıttan önce naısl olcak diye ama öleymiş :)[signature][hline]Alma? Mater? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 O ne erkenden hoş Hacettepe standart geç başlıyor taaaaaa 10 Ekim de[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kittie Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 said: Mathias, 22 Ağustos 2004 13:49 tarihinde demiş ki: Bir de sizce devlet uni. gidip hazırlığı rahatça geçebilecek durumda olmana rağmen hazırlık okumalı mı kafana göre takılmak için ? bence mutlaka hazırlık okunmalı; hem okulu tanıyosun, alışıyorsun, eğleniyorsun vs hem de rahat, bir daha bulamayacağın bir sene geçiriyorsun...ben boğaziçinde öle yaptım pişman olmadım en azından boğaziçiliyseniz siz de mutlaka öle yapın pişman olmayacaksınız :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Neyse bu arada en son toefl da 660 yaptım. Yeditepe sınavında da yaklaşık 3500 kişide 12. oldum 84 ile ve sınavı yararak geçtim. Piyasa falan uğraşamam ben kardeşim :-P . Vaaa mı başka Ytü'lü olup haz. geçen ?[signature][hline]What we do in life,echoes in eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Helal olsun :).[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 eywallaaah :) şu derslerde tek düzgün yaptığım ingilizce zaten .. gerisi batık. Vaaa mı Ytü'nün hazırlığı atlayan . ? soyleyin bakalım cengaverler :)[signature][hline]What we do in life,echoes in eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 itüde yeterlilikten 60 ve üzeri alman yetiyor hazırlığı atlamak için[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 tabi Ytü dediğim yeditepe ;)[signature][hline]What we do in life,echoes in eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 ben atladım 66 ile 2 saatlik sınavı 1 saatte yaptım, writing i 300 yerine 100 kelime yazdım ona rağmen atladım. gerçi amacım okumaktı hazırlık ama olsun.[signature][hline]In flames we trust. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 bilkentin hazırlık atlama sınavı kadar zor bir sınaw olmaz arkadaşlarr...[signature][hline]O kara gecenin içinde küçük umut ışıkları sebatla parıldamaktaydı; Karanlık Kraliçe'nin dehşet kanatları altında korkuyla sinen kimselere alev alev yanan bir yol gösterici olan bir şövalyenin şekline bürünmüş bir umut... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar