Sothra Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 favorileri kısa tut en temizi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 valla bogazımın oralarda yukarı dogru sanırım benim de. her trastan sonra kıpkırmızı oluyo. sakal cıkarken de batıyo hafif, yine kızarıyo sonra. sinir bozucu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Balsam zıbırtıları iyi geliyor rahatlatıyor abi, onu dene. Geçirmiyor ama daha rahat oluyor o 2 gün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 abi benim sakallar da abraham lincoln sakalının aynısı sakal uzattığımda kimi görsem aha abraham ehe özgürlük paktı diye dolaşıyor kıpkırmızı çıkıyor zaten vaaaay sakalları boyatmışız diyor millet bi de sağ taraf acayip şekilsiz çıkıyor 1 ay uzatmadan kötü duruyor fln -.- iş görüşmesi nedeniyle yeni kestim sakalları yüzüm üşüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar