prozzak Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Evet arabanın orjinal lastiklerine devam edecem dedim fakat fikrimi değiştirdim vee kumho performans lastiği aldım 4 mevsim :D. 195 yerine 205 aldm 205 65 15 ebadında. Goodyear lar hem pahalı hemde demode olduklarını gördüm(golfun orjinal lastikleri) ve paramı çöpe atmak istemedim ayrıca bu lastikleri benm eskiteceimi düşünürsek performanslı olmasını tercih ettim. Şimdii 205 almam viraj icinde arabanın daha sert bi karaktere sahip olmasını sağlıyor bunun dışında ne gbi bir artısı vardır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
h1v Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 çekiş düşer:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Muhaha ben artı demiştim ama (-) olsn fark etmez düşmedi walla çekiş biraz önce e5 te test ettim :D[signature][hline]Resistance is futile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 çekiş düşer[signature][hline] Efendiler, benim yaptıklarım için bende bir olağanüstülük aramayınız. Bendeki tek olağanüstülük Türk olarak doğmamdır. Mustafa Kemal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 arkadaslar yardimci olmus gerci cekis duser yol tutusun daha iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Eyvallah Aramis aynen öle oldu:) istediğim gibi oldu araba[signature][hline]Resistance is futile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 bende bu aralar lastik alicam uygunsa ne kadara aldigini soyleyebilirmisin? buarada hayirli olsun kazasiz belasiz gule gule kullan dostum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Tabiki :) hmm kumhonun tanesini 110 a aldm ama tanıdıktı indirim yaptı. Golf un orjinal lastikleri olan eagle touring nct5 i bana 130 a wercekti. Ya arklara bahsettim beni ezdiler taksici lastiği filan die ama süper lastik fiyat /kalite :D yani 4 lastik alcaksan süper lastikleri 1 milyara filan patlıo değmez tabi bence. Saolasın kardeşim :)[signature][hline]Resistance is futile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar