BlaCk Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Merhaba arkadaslar yine karsınıza yep yeni bir sorunla cıkmıs bulunmaktayım. Efenim 2 pc var Cross cable ile birbirlerine bagli(baglayana kadar kanser oldum hayatımdan bezdim) Biri Win98SE biri XP Prof. Şimdi 98 olan makıneyı bagladıgım an bi sekılde Wormu kaptık Korgo diye bi worm ınternet baglantısını somurmekle kalmıyor Nerdeyse bitiriyor yani. 0.2kb/s gibi bi hızla kalıyorsunuz nette oyle. Şimdi XP olan makınede bu Wormu ben temızledım ama birde 98 olan makıınede de mı temızlemem gereK? CUnku kazaada falan hala bi anormallik var 120 user olan şarkıyı çekmeye çalışınca 2 kisiden cekiyo en fazla ve hiz 3-4 kb yi gecmiyor... Ama nebilim turk site falan pingliyorum mesela Calıstıra ping www.kablonet.com -t falan yazdıgımda 2 makınedede cıkan sonuclar gayet olumlu... Ama sanki hala bi yavaslik var, Benim merak ettigimn 98 olan makınede bu wormlar hala duruyomudur duruyorsa etkisi yine olurmu. Silsem bile yine gelebilirmi? Spyware falan degil sorun onlarla bin kez seearch yapmısımdır. Yardım plz...[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Bu ilk sorunsaldı Yani network sorunsalıydı Şimdi ZoneAlarm sorunsalımıza geçelim: Efenim iki makineyede zone alarm pro kurdum ama oyle beter bı olay oldukı. Artık ıkı makınedede Zone Alarmı acmadıgım zamanlar Pcyi yeni acınca Nete giremiyorum hic bi sekılde Internet olmuyor.. Xpde de aynı 98SE olan makınede de... Zone Alarmı actıktan sonra Internet e gırebılıyorum Ve ben bunu nası kaldırabılırım Zone Alarmı mı sılmelıyım? Xp'nın Firewallu 2 pcyede yetermi yani?[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YSidiousY Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 zone alarmın bazen böle sorunları olabilio özelliklerin bakabilirsin heralde program kendinin bir hacker tarafından kaptılmış zannedio ve interneti kilitlio il sorun için; bilgisayara bi trojan arattırsaydın ya büyük ihtimalle onada şıçramış olabilir aynı neti paylaştıklarından[signature][hline]Prima, Quae vitam dedit,hora carpsit Nascantes morimur,finisque ab orgine Uzaylıda olsa,insan insandır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Yok zone alarm ayarlarına fazla kurcalamadım ama sinir ediyo beni.. İlk sorun ıcın korgo wormunu sildim düzeldi gibi...[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 ilk sorun halloldu düzeldi hızım. Korgo wormundan kaynaklanıyormus. Ama zone alarm sorunum hala devam etmekte. Zone Alarm acmadıgım zamanlar ne kazaa ne de herhangı bı ınternetle bagıntısı olan sey calısmıyo. Site falanda acılmıyor. help[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daggerfall Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 aynı sorunla bende karşılaştım çözüm olarak zone alarm ı kaldırmanı ve tekrar kurmanı ve network ayarlarını manuel olarak ayarlamanı tavsiye ederim bunları yaptıktan sonra sorunun halen devam ediyorsa tavsiyem başka bir firewall kullanmandır. Eğer bulabilirsen Redzonesuite Mcafee all in one setini temin etmeni tavsiye ederim. bulamazsan v8 (minimum versiyon) Mcafee'nin firewall unu temin etmeni tavsiye ederim Zone alarm beni delirtti biraz uzun zamandır kullanmıyorum ve şu anki firewall umdan çok memnunum. ps: Redzonesuite i bulursan banada haber ver :D[signature][hline] Where are you tonight? Wild flower in starlit heaven Still enchanted in flight Obsessions lament to freedom....... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Sagolasında kendının bıle bulamadıgı seyı bana tavsiye ediosun be :P[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emircanz Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 vallah ben zonealarm kullanıyorum ama hiç bir sorunum olmadı şimdiye kadar[signature][hline]Imsonia Sumotoru (Level 50 Cabalist) -- Turkish Knights -- For Albion İçim (Albion/MERLIN) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daggerfall Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 said: BlaCk_DmC, 19 Ekim 2004 14:42 tarihinde demiş ki: Sagolasında kendının bıle bulamadıgı seyı bana tavsiye ediosun be :P Kargo masrafları yüzünden box ını almıyorum türkiye içerisinde bulsam alacağım Mcafee Distiribütor (türkiye) ünde malesef bu pack yok yeni olduğu için. ben zaten yazmışım bulabilirsen diye :) [Bu mesaj Daggerfall tarafından 19 Ekim 2004 15:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar