-_K_- Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 İçim daralıyor,ruhum yanıyor. Ölüm meleği geldiğinde beni evde bulamıyor.. Sevdiklerim beni tek tek terkederken, Hayat denilen kum saati benim için doluyor. Hayatı donduruyorum etrafıma bakıyorum Herşey anlamsız herkes umutsuz İnsanlar neden ağlıyor neden üzülüyor derken Tüm acılar aynı anda içime giriyor,atamıyorum.. dewamını getiririm istersenız ama bana pek guzel gelmedi..eltirilerınızı alam dedım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 içinden iki tane çıkmış ama[signature][hline]And the Ra'd glorifies and praises Him Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-_K_- Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 :D teknik hata ozur dılerım...:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 2 dize mi? 2 kıta olmasın baya teknik hata var :)[signature][hline] Ever felt away with me Just once that all I need Entwined in finding you one day Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-_K_- Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 YA BOSWERIN NASIL GUZELMI ONU SOLEYIN:D DAHA INCELERSENIZ BENI DIL KURUMUNU KATLETMEKLE SUCLUYACAKSINIZ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 kaya ruh hali konsunda yeterince sacmalıyorsun siire gelince güzel...[signature][hline] Everything is clearer now. Life is just a dream you know, That's never ending I'm ascending... Cowboy Bebop - Blue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
che Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 şiir güsel olmus tebrikler![signature][hline]DaRk_TrAnquiLLiTy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dark_dragon Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 cok guzel olmus sewdiklerimi benden alamasını cok ii bilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
insight_13 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 başlık yanlış ama KITALar güzel :D:D[signature][hline]Bu imza 0.031 saniyede yaratıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar