Oski Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 o tarihler arası beleş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
felfecir Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 indirdim client ı oyuna girdim fakat 20 level üstü karakterle giremiyorum yine de :/ kaçırdık mı acep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 8-14 mart arası diyor başlıkta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
felfecir Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 ya başlığı bırak, ben onu yazmadan önceki günden itibaren "FUUU NİYE BENİM ACCOUNTUM AÇILMIYOOR" diye takılıyodum. yorgunluk kaynaklı fail işte, sağol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Sağol valla 2-3 gün özlem attım iyi oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar