Nomak Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Alet temiz vurgusu vs.. yok kutusu kulaklığı vs.. içeriği tamam.Sıyah kasa. Passport kaydı yapılı,kendim yaptırdım. Gevene zımbırtısı takılı. JB gibi şeyler yapılmadı ve simlocklu değil. Almak istiyen varsa konuşuruz fiyat üstüne.En acilinden satılık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Gevene zımbırtısı takılı. ee bu alet simlocklu kırdım demek değil mi şimdi? alet simfree mi sim lock mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 simlocklu makineye gevey takmış ve şu an simfree durumda. (böyleydi sanırım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Evet yani yurt disindan aldik ama simcardi taktim okumuyordu sonra zimbirtiyi aldim taktik sorun yok calisiyor alet, haftaya yurt disinda aldigimiz yeri arayip imei kayit ettiricegiz o zaman sorun cozuluyormus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar