RedBaron73 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Arkadaslar oyuna yeni kayıt oldum ve son patch i indirirken elf text adında bi dosyada download um yarıda kalıyo annayamadım olayı ve çözümünüde bilemiyorum.Yardımcı olcak varsa sevinirim.
Oblomov Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 en son gelen patchin indirmesi yaklaşık 6-7 saatini alıyor. bazı dosyalar çok büyük oldugu için ilerlemesi yavaş belki takılıyor sanmışsındır. birde cancel edip tekrar başlatırsan kaldığı yerden devam edecektir bir takılma filan varsa.
Deluna Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Ben eve-online.com dan full download ediyorum aynı yerden ücretsiz olarak acc. alabiliyor muyuz?Patchlerin hepsini yapmamız gerekli mi?
Solymr Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 muahuahauahuahauahuahauahuaha **yarilir** :D :) :) :) :) :) :) :) :) :)[signature][hline]Elastor 52+ Prophet Solymr 21+ Darkelf Assasian(Ailenizin pk si solymr herzaman hizmetinizde :)) Siyah 27+ Scavenger BARTZ
Öne çıkan mesajlar