RedBaron73 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Arkadaslar oyuna yeni kayıt oldum ve son patch i indirirken elf text adında bi dosyada download um yarıda kalıyo annayamadım olayı ve çözümünüde bilemiyorum.Yardımcı olcak varsa sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oblomov Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 en son gelen patchin indirmesi yaklaşık 6-7 saatini alıyor. bazı dosyalar çok büyük oldugu için ilerlemesi yavaş belki takılıyor sanmışsındır. birde cancel edip tekrar başlatırsan kaldığı yerden devam edecektir bir takılma filan varsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deluna Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Ben eve-online.com dan full download ediyorum aynı yerden ücretsiz olarak acc. alabiliyor muyuz?Patchlerin hepsini yapmamız gerekli mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solymr Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 muahuahauahuahauahuahauahuaha **yarilir** :D :) :) :) :) :) :) :) :) :)[signature][hline]Elastor 52+ Prophet Solymr 21+ Darkelf Assasian(Ailenizin pk si solymr herzaman hizmetinizde :)) Siyah 27+ Scavenger BARTZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar