Creative Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Yarın Aion f2p release olmadan bir key bulsak ve eklesek veteran statüsü alınabiliyor mu ve eğer alınıyorsa nereden bulunur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 ya veteran acc olunca ne oluo olmayınca ne oluo anlamadım bu kadar telaş ettiniz. sitede, paraya çeviriosun ödediini falan dio normal f2p de başlayan starter accountların giremedii accessi olmadığı yerler mi olacak? okumadım hepsini tam çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creative Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 evet farklar var sitesinde yazıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 http://www.aionfreetoplay.com/website/features/ tradingde farklar, bi de instance cooldownları fazla ki veteranda da fazla yani veteran ile starter arasındaki tek fark veteran kendine vendor alıp trade yapabilio bi de bazı chat odalarına girebilio e düşününce Aion'u zaten GW2 çıkana kadar oynıcaz öle geyiine hiç sanmiom ben level 55 olam hardcore raiding yapam da sonra kendi vendorumu kuram levellarken muhabbet bi kaç early instance da kapışma biraz pvp diip bırakacaz zaten abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 benim anlamadığım şey daha önce oyunu alanlar bu özelliklere sahip olacakken f2p başlayanların bunun için her ay gold alması gerekmesi.bi kere para istese anlarım hadi şunlara erişmek için şu kadar para ver diye ama her ay gold aldıktan sonra nası f2p bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 gold packi oyun icinden satanlar var eve online benzeri bir olay var sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 bende starter olmaktan biktim simdi rahat 10 tane ore fln toplama görevim var kasayim diyorum günde 150den fazla toplayamazsin diyor anca 91 yapabildim ama görevdekiler heo 100 üzeri istiyor ah'dan birsey alayim diyorum startersin diyor bari satayim para yapayim ona da izin vermiyor birisinden alayim ona da izin vermiyor mal gibi 2 tane dagger ile kaldim bulamiyorumda düzgün birsey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oripxnot Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Osuran_boğa said: benim anlamadığım şey daha önce oyunu alanlar bu özelliklere sahip olacakken f2p başlayanların bunun için her ay gold alması gerekmesi.bi kere para istese anlarım hadi şunlara erişmek için şu kadar para ver diye ama her ay gold aldıktan sonra nası f2p bu. gold pack almadanda elbet oynayabilirsin. hatta piyasada P2P'den F2P'ye geçmiş diğer örneklere bakarsak Aion ödeme yapmayan oyunculara gerçekten çok daha fazla imkan sağlıyor. 55 Level olana kadar gold pack almazsanız sadece craft olayından geri kalıyorsunuz birde chatte ufak tefek sorunlar oluyor ancak çözümü kolay onlarında. Sonuçta adamlar Türk gençleri oynasın eğlensin diye oyunu sunmuyorlar bize. Senin mantık burada patlıyor zaten, adam bir şeyler satacak ki para kazanacak. Öyle 1-2 costume satarak çıkmaz yoksa o serverların parası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar