Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Kedinin konusu kilitlenmiş. Aramaya inanalım kedi bey :p.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 said: Laistragon, 29 Ağustos 2004 16:03 tarihinde demiş ki: Kış'ı sevmiyorum ben pek.Sonbahar daha güzel ama yağmursuz olacak. yağmursuz olur mu deliler gibi yağcak, sevgilin kolunda sırılsıklam olacaksın, sonra evdeki şöminenin önünde şarap.. eüüheüeh aşka geldim..[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Heh :) Bolca gazete kağıtı ve evdeki 1 devasa dolap dolusu eşyamla o fırtına değil,Alaskada 1 ay yaşıyabilirim... Eh,Paranoya-sürekli depolama yapmak bazen iyi olur tahminimce... En azından Bir Balaklava,bir kar gözlüğü felam :)[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! 00:00:00:00:01 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
somebody Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 said: Arkansis, 18 Ekim 2004 14:36 tarihinde demiş ki: tam ortadayken buzlardan birisi ayrılıp çat düşersen mıçtın işte +1[signature][hline]Old man : In the church, they say to forgive.. Creasy : Forgiveness is between man and God. My job is to arrange the meeting ... (Denzel Washington - Man on Fire ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar