Nwalka Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Elimde 2 adet tradable dota2 var. Fiyat:30$ İlgilenenler pm ile bana ulaşabilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 30 dolar ? beta account ? dota 2 * TAMAAAAM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 30 az değil mi öyle oyuna bide beta yani koskoca... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 bu dota 2 paralı olmıcakmı yahu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 30 dolır bence de az, 60 dolar uygundur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catang Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 250 dolardan 1 cent aşşağı inmeyeceksin aga. beta account alıp buralar tarlaydı bizim zamanımızda demek var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Arkadaş o keylerin piyasası bu. Serbest piyasa ekonomisi diye bişey var sonuçta. Ben 60 TL 'ye sattım mesela alan da satan da memnundu... Hala da elimde key olsa 60 TL'den alıcak birsürü adam bulabiliceğime eminim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hiposin Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 EricCantona said: Arkadaş o keylerin piyasası bu. Serbest piyasa ekonomisi diye bişey var sonuçta. Ben 60 TL 'ye sattım mesela alan da satan da memnundu... Hala da elimde key olsa 60 TL'den alıcak birsürü adam bulabiliceğime eminim. bulabilicegine eminsen bana bul bende key buluyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Bu çabada benim karım ney? Mesela sen fair bi satış ücreti koy ortaya 30 TL gibi bana sat o fiyattan ben de kendim satmaya başlıyayım nasıl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hiposin Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 EricCantona said: Bu çabada benim karım ney? Mesela sen fair bi satış ücreti koy ortaya 30 TL gibi bana sat o fiyattan ben de kendim satmaya başlıyayım nasıl? anlastik o zaman key buldugumda 30 tlye alicaksin soz mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Buyur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prtg Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 hocam yuvarlak 50tl'ye veriyorsan talibim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nwalka Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 1 adet kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Gandalf_ Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 fırsatçılara ortam hazırladığı için playdotayıda ayrıca tebrik ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar