spompas Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 2x 2gb kingston ram mhz leri hakkında fikrim yok zotac 9600gt 512 mb ekran kartı. 2 tanede dvd re-writer. fiyat belirleyemiyorum siz sunarsınız bana, ankara elden teslimde olabilir. çalıştıklarına dair video da koyabilirim. ekran kartı gayet iyi, battlefield 3 harici tüm oyunları fullhd ve yüksek ayarlarda iyi bir fps ile oynayabiliyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 ramlerin mhz si önemli ama bi zahmet bakıver onlara cpu-z tarzı bir programla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 1333 müş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 dvd alabilirim ben ankara elden felan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 malbuşu unutma ;P elden ekran kartı haric diger parcaları malbuşa veriorm :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 öm attım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 spompas said: malbuşu unutma ;P elden ekran kartı haric diger parcaları malbuşa veriorm :P yau iyi ki ilgimi çekti konu ha. alüü?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar