Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Obliterate deckleri

Foxx

Öne çıkan mesajlar

Soz konusu kart:

Dikkat ederseniz enchantmentlari yoketmiyor. Simdi bununla ne kombolanabilir?
En populer combolar:

Ortalikta land falan da kalmadigindan adam tekrar acilana kadar ölür.

baska bi tane:

Pendantlar 2/2 , ingotlar 3/3 yaratik olur. Indestructablelar yokolmuyor bu arada, o yuzden obliterate'den etkilenmezler.

Sosyal ağlarda paylaş

Enchantment yoketmiyosa bunu discard deckle yersin. Specter / discard zaten bütün creature'lar flying olcak megrimle her creature 4 (2+2 discarddan) vursa çok da dayanamazsın :)

Edit: Creature'lar gitse bile blackmail gibi tek manalık discard ettiren kartlar var land'i indirip direk oynayabilirsin. Bu durumda land oynayamayan sen olursun :) Buna karşı bi de zombie deckleri vs kullanırsın, graveyard'dan eline alıp kartları oynarsın.
Ayrıca 8 mana çıkarana kadar oyunu kazanmanın çok daha kolay yolları var. O zamana platinum angel + (indestructible yapan bi shiled vardı adını unuttum) açarsın al sana oyun :)

[signature][hline] Experience is the worst teacher; it always gives the test first and the instruction afterwards.

[Bu mesaj Saendul tarafından 27 Ağustos 2004 10:50 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
oncelikle march of the machines in sadece yukarda verilen kartlardan ibaret oldugunu dusunmeyin. gidin kalabalik bi magic forumuna, zaten march topic i vardir illa diger destelere karsi durumunun tartisildigi, hangi destelere karsi ne gibi cevaplari oldugunu gorun.[signature][hline][i]"Someday, someone will best me. But it won't be today, and it won't be you."
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaşlar bu desteyle ben 2 hafta süresince oynadım fikirlerimi söyliyim bu arada Dralnu nun söylediğinede katılıyorum bu deste sadece o kartlardan ibaret değil ...
Benim gördüğüm kadarıyla deste Affinity e karşı biraz yavaş kalıyo anca March of the Machines ve 2nd turn Pyroclasm atarsa idare ediyor. Bir başka durumda şu an formatta kullanılan Mavi-Beyaz control deckine karşı şansı baya az gibi bence çünkü March genelde counter yiyo Obliterate atılırkende genelde March Echoing Truth ile le gönderiliyo ki bu da bir zaman kaybı. Bence çok efektif bir deck değil özelliklede şimdi Cranial Extraction çıktığına göre oynamak çok anlamsız..
Sosyal ağlarda paylaş

white splash li versionlari turedi biraz .. onun disinda da ortamda genel olarak eskisi gibi herseyi counterlamak mumkun olmadigi icin cok istikrarli bi tur degil malesef .. ama yine de basa guresenler arasinda hala kamigawa sonrasinda da ..[signature][hline][i]"Someday, someone will best me. But it won't be today, and it won't be you."
Sosyal ağlarda paylaş

Kamigawayi isin icine katarsaniz tabikide artik march oynanmaz. Ama artik u/w ,eternal dragon, exalted angel, decree of justice ler de kalmayacak hepsi extended oluyor.

Kamigawa ciktiktan sonra size yeni deckleri yollarim. Eski mesajlari uplamayin.
Sosyal ağlarda paylaş

march yine uzerinde calisilan templatelerden biri .. beyaz splash li versionlari ortadaydi zaten onlara ghostly prison destegi var, onun disinda baya konusulan black control lere mavi splash yapip march koymak da yeni modalardan.[signature][hline][i]"Someday, someone will best me. But it won't be today, and it won't be you."
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...