tAKA Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 ama güzel film oldugunu biliyorum adama bi paket veriyorlar adam bu paketi bi yere ulastirmaya calisiyor bu arada pek cok sey goruyor vs vs...[signature][hline]Bazıları Yesil Ejderha'ya saldirirken canından oldu... kemikleri şimdi mağranın girişinde, tıpkı önceden gelenlerin kemikleri gibi yatıyor. sende şansını deneyebilirsin... Günbatımı Diyarı ben bugünde yaşıyorum, yarına mechulum...
lancelotdulac Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Açalım hemen bakalım :)[signature][hline]My Honour is My Life
tAKA Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 yani ben cok sevmistim bu filmi :-)[signature][hline]Bazıları Yesil Ejderha'ya saldirirken canından oldu... kemikleri şimdi mağranın girişinde, tıpkı önceden gelenlerin kemikleri gibi yatıyor. sende şansını deneyebilirsin... Günbatımı Diyarı ben bugünde yaşıyorum, yarına mechulum... [Bu mesaj tAKA tarafından 19 Ekim 2004 00:24 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar