s1eger Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 pvp serverında account paylaşan lvl 60lar kol geziyo hakkaten ama onun dışında gayet güzel ortamı. sonuçta biz de 50-60 olalım pvp yapalım diye girdim ben. tabi öbür serverda da var pvp ayrı konu.[signature][hline]v4v Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OffChu Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Ehe sonunda bugün bir pvp yaptım. Gerçi 10 sn sürdü ama olsun. Zevkliydi. Normal server da oynuyor olsam herhalde "Kesebilir miyim?" diye sormam gerekirdi. :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
s1eger Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 şimdi tabi bi de 60 olabilmek için MUTLAKA beraber takılacağın sağlam bir grup gerekiyo. buraya bu kadar mesaj atmamın sebebi de budur. eğer bi 5-6 kişi toplayıp takılacaksak ben yeni servera da gelirim.[signature][hline]v4v Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solitude Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Bu arada ben avrupa betasındayım. Ve gerçekten grup kurmak lazım. Aramızda konuşalım PvP veya normal server'a karar verip birleşelim derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abyss Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 ben pvp serverındayım.Adım solas.Şu sıralar darkshore daım.n elf druid.Bu arada size bu gece darkshore yapılan horde raidinden güzel ss ler aldım.ama onları size nasıl ulaştırıcam bilmiyorum bi yardım eder misiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abyss Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 ordan bedava acc vermiyorlarmış şu anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mikado Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 o zaman sizi buraya alalim..[signature][hline]Kaybettigim seyler arasinda en cok aklimi ozluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 said: UnKnownTR, 17 Ekim 2004 19:02 tarihinde demiş ki: :) valla ben 2-3 gunde indirdim ama hic araliksiz!(sabah aksam acik kaldi pc) Yanliz bu dl zamaninda hicbirsey yapamiyorsun internette, cok kotu bir durum.. zaten dl ederken hic bise yapamadıgım icin olmuoki zırt pırt pause ediorum yada oyun fln oynuorum netten dl de olmuo tabi =) zaten baglantıda 128 adsl 5kb gordugum zaman seviniorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Core Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 oh ne guzel iste.. sen birde normal indirdigin icin pause edebiliyorsun.. bizim installer ile dl ediliyor ve yukleniyor.. dl ederken pause edemiyorsun ve dl sirasinda dl ettigin kadarini otomatik olarak diger dl edenlerle paylasiyorsun.. oyun 2,5gb idi. 2,5gb dl bittiginde upload boyutu 2gb olarak gorunuyordu. :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 torrentten indriorumda bitcek gibi gorunmuo ist anadolu yakasında olan biri varsa bi ara konusalımda alayım ben cd halinde =) yoksa wow oyuc cıakcak piyasaya hatta eu da ben daha betayı indirememis olcam heheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar