s1eger Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 lütfen ya buradan ya özel mesajdan konuşalım, şu oyunu beraber oynayalım. ben level 20 oldum bunaldım oyunu solo oynamaktan ve angut heriflerle gezmekten. pvp veya beta serverı farketmez, eğer güzel grup kuracaksak level 1 den başlarım, alliance horde her yola gelirim. sonra hep beraber deneyimlerimizi de buraya yazarız.[signature][hline]v4v Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
s1eger Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 teessüf ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Core Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 ben varim beta serverda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Core Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 evet wow eu beta da oynayanlar ve tek basina olmaktan sikilanlar hep beraber olalim eglenceyi iki katina cikaralim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
s1eger Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 pvp serverında bi dwarf rogue var lvl20 öyle duruyo günlerdir boş boş valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Core Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 ben msn hesabimi vereyim.. kendine wow arkadasi arayanlar irtibat kursular benle :-P MSN: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 valla bos durmasin o ya... ver sen bana acc'i, ben onu kral yapiyim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 said: riglous, 15 Ekim 2004 19:51 tarihinde demiş ki: valla bos durmasin o ya... ver sen bana acc'i, ben onu kral yapiyim :D azhuahaz lol :D[signature][hline]Fear leads to anger , anger leads to hate , hate leads to suffering ... icq : 783670]icq : 783670 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
s1eger Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 said: riglous, 15 Ekim 2004 19:51 tarihinde demiş ki: valla bos durmasin o ya... ver sen bana acc'i, ben onu kral yapiyim :D ya hakikaten solo oynamaktan bayarsın. iki üç kişi olsa deli gibi oynıcam ama böyle girip 1 saatte bayılıyorum.[signature][hline]v4v Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Open betayı bekleyin geliyoz sıkılmazsınız[signature][hline]Didn't you hear... ...the voices of the *wind*? Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 said: s1eger, 15 Ekim 2004 20:23 tarihinde demiş ki: said: riglous, 15 Ekim 2004 19:51 tarihinde demiş ki: valla bos durmasin o ya... ver sen bana acc'i, ben onu kral yapiyim :D ya hakikaten solo oynamaktan bayarsın. iki üç kişi olsa deli gibi oynıcam ama böyle girip 1 saatte bayılıyorum. eğer bayıyosa class ın eğlenceli değildir soloing de en eğlenceli class ın warlock olduğu bilinen bi gerçek bi de öle dene derim ben istersen en eğlenceli class kısmına göz at[signature][hline]Fear leads to anger , anger leads to hate , hate leads to suffering ... icq : 783670]icq : 783670 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 hehee, ucunbiri sen oynamadan bu oyunu anlıyamıycaksın anlasılan takmısın bi warlock gibdiyo du bakalım hayırlısı :)[signature][hline]Gerçek Oyuncunun Mekanı http://www.gametogame.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
s1eger Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 said: ucunbiri, 15 Ekim 2004 20:31 tarihinde demiş ki: said: s1eger, 15 Ekim 2004 20:23 tarihinde demiş ki: said: riglous, 15 Ekim 2004 19:51 tarihinde demiş ki: valla bos durmasin o ya... ver sen bana acc'i, ben onu kral yapiyim :D ya hakikaten solo oynamaktan bayarsın. iki üç kişi olsa deli gibi oynıcam ama böyle girip 1 saatte bayılıyorum. eğer bayıyosa class ın eğlenceli değildir soloing de en eğlenceli class ın warlock olduğu bilinen bi gerçek bi de öle dene derim ben istersen en eğlenceli class kısmına göz at valla bilinen bi gerçek olabilir de benim tarafımdan bilinen bi gerçek değil. ben rogue oynuyorum son derece de eğlenceli. ayrıca bence hepsi eğlenceli ama quest yapmak çok zorlaşıyor 20den sonra ve grup aramaktan oyun oynamaya vakit kalmıyor, benim derdim bu.[signature][hline]v4v Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 abi ver sen pm'den bana, ben bi iki saat bakiyim oyuna madem o kadar oynamiyosun yani... bari biz bi iki sey gormus oluruz en azindan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 ben rogue sıkıcı demedim ki oyunu oynayan yüzlerce kişinin ortak kanaati warlock un en eğlenceli class olduğu ben sadece bunu söledim kaldı ki stress testte de hor kısmında en fazla 2. yüzdeye sahipti beklenenin aksine kmi bilir 20 tane mobu aynı anda öldürmek eğlenceli olabilir henüz oynamadığım için bilemiyorum :D[signature][hline]Fear leads to anger , anger leads to hate , hate leads to suffering ... icq : 783670]icq : 783670 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exar-Kun Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Bende oyuna yeni basladım beraber olursak bencede daha keyifli olur :)[signature][hline]I see Everything... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mmorpgmaniac Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 a [Bu mesaj mmorpgmaniac tarafından 17 Ekim 2004 15:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Core Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 a? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
s1eger Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 küfür falan etmiş sonra silmiş heralde :) bu arada eu pvp serverına bekliyoruz betası olanları bi daha belirtelim.[signature][hline]v4v Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Core Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Bu arada tum eu closed beta oyunculari serverini ve oyundaki ismini yazsin.. PVP - Qielus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OffChu Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Eu beta pvp de oynuyorum. Oyunda olduğum zamanlarda aranıza katılabilirim. Undead Rogue Aramachus (LvL 18) [Bu mesaj OffChu tarafından 17 Ekim 2004 18:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 of birinden almam lasım mutlaka etayı yoksa bitmicek bu dl daha %9 da =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Core Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 :) valla ben 2-3 gunde indirdim ama hic araliksiz!(sabah aksam acik kaldi pc) Yanliz bu dl zamaninda hicbirsey yapamiyorsun internette, cok kotu bir durum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solitude Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Beta Server'ı: Silth - Undead Warlock 14 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sQu Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 20 Warlock , Phage niye direk pvp serverina girdiniz yaw 2 gün oldu oynamaya başlayali ama bi daha 20 yapmak için kasamam şimdi pvp serverinda, zaten hardcore US betacilar vardir orda. Normal serverda olanlar için ICQ:99616000 mail: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar