Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

eu beta oyuncuları.

s1eger

Öne çıkan mesajlar

lütfen ya buradan ya özel mesajdan konuşalım, şu oyunu beraber oynayalım. ben level 20 oldum bunaldım oyunu solo oynamaktan ve angut heriflerle gezmekten. pvp veya beta serverı farketmez, eğer güzel grup kuracaksak level 1 den başlarım, alliance horde her yola gelirim. sonra hep beraber deneyimlerimizi de buraya yazarız.[signature][hline]v4v
Sosyal ağlarda paylaş

said:
s1eger, 15 Ekim 2004 20:23 tarihinde demiş ki:
said:
riglous, 15 Ekim 2004 19:51 tarihinde demiş ki:
valla bos durmasin o ya... ver sen bana acc'i, ben onu kral yapiyim :D

ya hakikaten solo oynamaktan bayarsın. iki üç kişi olsa deli gibi oynıcam ama böyle girip 1 saatte bayılıyorum.

eğer bayıyosa class ın eğlenceli değildir soloing de en eğlenceli class ın warlock olduğu bilinen bi gerçek bi de öle dene derim ben istersen en eğlenceli class kısmına göz at[signature][hline]Fear leads to anger , anger leads to hate , hate leads to suffering ...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ucunbiri, 15 Ekim 2004 20:31 tarihinde demiş ki:
said:
s1eger, 15 Ekim 2004 20:23 tarihinde demiş ki:
said:
riglous, 15 Ekim 2004 19:51 tarihinde demiş ki:
valla bos durmasin o ya... ver sen bana acc'i, ben onu kral yapiyim :D

ya hakikaten solo oynamaktan bayarsın. iki üç kişi olsa deli gibi oynıcam ama böyle girip 1 saatte bayılıyorum.

eğer bayıyosa class ın eğlenceli değildir soloing de en eğlenceli class ın warlock olduğu bilinen bi gerçek bi de öle dene derim ben istersen en eğlenceli class kısmına göz at

valla bilinen bi gerçek olabilir de benim tarafımdan bilinen bi gerçek değil. ben rogue oynuyorum son derece de eğlenceli. ayrıca bence hepsi eğlenceli ama quest yapmak çok zorlaşıyor 20den sonra ve grup aramaktan oyun oynamaya vakit kalmıyor, benim derdim bu.[signature][hline]v4v
Sosyal ağlarda paylaş

ben rogue sıkıcı demedim ki oyunu oynayan yüzlerce kişinin ortak kanaati warlock un en eğlenceli class olduğu ben sadece bunu söledim kaldı ki stress testte de hor kısmında en fazla 2. yüzdeye sahipti beklenenin aksine kmi bilir 20 tane mobu aynı anda öldürmek eğlenceli olabilir henüz oynamadığım için bilemiyorum :D[signature][hline]Fear leads to anger , anger leads to hate , hate leads to suffering ...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...