Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İftar yemeği [İçkisiz]

Prawler

Öne çıkan mesajlar

Abi içki yoksa esrar var, afyon var, hadi onlarda kesmiyorsa eroin var.Ne kadar dar görüşlü insanlarsınız, hayret birşey.
Hahahahaha...

Yakın şey topikleri görücez,

Iftar Buluşması [Fuhuşsuz]
Iftar Buluşması [Lütfen birşey yemeden gelin]

Arkadaşlar Iftar dediğiniz şey, zaten oruç kapsamına girmekte olup, içkisiz yapılmaktadır.
Iftarların bir manası bir önemi bir keyfi vardır.Yani benim şu ana kadar iftar sofrasında canım hiç içki çekmedi.
Ondan önce yemekte yedim.
Ama tutup içki içmedim yani.
İçki içilmesi gereksiz&yersiz olduğu gibi, aynı zamanda içkili bir iftar yemeği olmaz, içkili yemek olur o.

O yüzden tutup tartışmasını yapmak saçma biraz.
Yani birincisi saygı olaraktan, çünkü gideceğiniz yerde zar zor içmemeyi beceren insan olabilir, biri içsede dövsek diyen olabilir.Herşey olabilir.O açıdan gereği yok.
Ha yani içki içmek istiyorsan neden iftarı bekliyorsun arkadaşım?Git iftardan sonra bi bar neyin mekana, iç içkini zıbar aşağı.Ne uğraşıyorsun iftarıyla milletin.

Iftar yemeğinde içki içmek, thanksgiving'de deve kesmek gibi birşey.[signature][hline]I'd like to try to live my life again.
I'd like to see where I was going wrong.
Sosyal ağlarda paylaş

ya nasıl iftar oruçtan sayılıyor ben onu anlamadım, iftar otucun bittiği anda yenen yemektir,
normal zamanda günah yazıyosa iftarda çift tarife mi yazıyor?_ diye soran gruptanım ben de.

hani iftarda içmiyosun sonra bi bara gidiyosun içiyosun fark ne? daha az mı yazıyor? madem içiceksin ne diye oruç tuttun
oruç : 3 puan
içki: -2 puan
kalan : +1 puan gibi birşey mi var yoksa
Sosyal ağlarda paylaş

koşun koşun:
iddaa da bu hafta:)

iftar içkili de olur: 1.05
iftar ne içkili ne içkisiz olmaz: 4.00
iftar içkisiz olur: 2.90

önce içkili sonra içkisiz: 20.00
önce içkisiz sonra içkili: 37.50
önce içkili sonra berabere: 50.00

hadi abi tek maç oynasan da yetiyo:)

iftar = oruçtan sonraki yemek...
siz hiç mi hoca dua okurken içmediniz?..
valla ben moda sahilde caddebostan sahilde çok içtim...
içkiyle oruç açılmasına karşıyım tabi sigarayla olduğu gibi ama yemeğin yanında, sonunda içilmeleriyle ilgili bir kaide olamaz bence de...[signature][hline]Mübarek Sazan - given by BabacumMostors

AR-GE (araştırma geliştirme)

[Bu mesaj TiReSiAs tarafından 14 Ekim 2004 23:48 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Berk, 14 Ekim 2004 23:35 tarihinde demiş ki:
normal zamanda günah yazıyosa iftarda çift tarife mi yazıyor? diye soran gruptanım ben de.

hani iftarda içmiyosun sonra bi bara gidiyosun içiyosun fark ne? daha az mı yazıyor? madem içiceksin ne diye oruç tuttun
oruç : 3 puan
içki: -2 puan
kalan : +1 puan gibi birşey mi var yoksa

Günah değil saygı meselesi.[signature][hline]I'd like to try to live my life again.
I'd like to see where I was going wrong.
Sosyal ağlarda paylaş

Anadolu yakasında güzel kebapçı istiyorsanız kozyatağındak ya da Acıbademdeki Hummus a gidebilirsiniz oralarda içki servisi yapılmıyor.

Ayrıca kesinlikle iftar sofrasında içki içmeme olayı bir saygı meselesidir. Ben de bilirim yemekte içki içmeyi ama oruç tutan insanlar birşeye inandıkları için oruç tutarlar ve o insanlara karşı birazcık saygı duyarsanız yanlarında içki içmezsiniz. Yani çok mu zor o yemekte içmeyip de gidip evinde içmen?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...