Prawler Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Arkadaşlar, İftar'a gidelim güzel bir mekanda, tavsiyelerinizi bekliyoruz. Ama içki olmazsa yemekte sevinirim. Bana çok ters geliyor iftar sofrasında içki kusura bakmasın içenler ama. Diğer topicteki yemeğe gitmeyeceğim içkili olduğu için, içkisiz isteyenler buraya gelsin. Güzel bir iftar ayarlayalım. Bi de size ne zaman uygundur? Cumartesi yapalım diyorum ben bu cumartesi. Büyük bir ihtimalle: Cumartesi günü Avrupa yakasında ayarlanacak yemek.[signature][hline]Online Gaming şeysi // Teargas in your eyes // Yazılarım [Bu mesaj Prawler tarafından 13 Ekim 2004 13:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 ben tekirdağlıyım buyrun bana da gelin bi güzel yemek yiyelim ama ist çok uzak be[signature][hline]vampir dövdüm çok yoruldum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Ben gelirim cumartesi uygun olursam. Avrupa yakasını destekliyorum.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
avp Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 löl[signature][hline]not everyone who drops shit on you is your enemy not everyone who gets you out of shit is your friend and when you are in deep shit, keep your mouth shut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 abi içkisiz olursa nerede olur belli bi mekan var mı?[signature][hline]vampir dövdüm çok yoruldum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Aile salonu falan bi yerler bulursunuz artık lol[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. fedaykin, 29 Eylül 2004 12:41 tarihinde demiş ki: Cehennemde Hollandalılar, Brezilyalılar olacak zira onlar kafir... Cennette Araplar olacak zira onlar Müslüman... Benim yerim şimdiden belli, kombine bilet aldık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Şişli'de Osmanbey'de Köfte Piyaz isimli yeri şiddetle öneriyorum cuma günü ist dışına çıkmam gerekli, o yüzden sizlere iştirak edemem ama köfte piyazı düşünütseniz rezarvasyon yaptırın..[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YSidiousY Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 said: sheref, 13 Ekim 2004 13:36 tarihinde demiş ki: Şişli'de Osmanbey'de Köfte Piyaz isimli yeri şiddetle öneriyorum cuma günü ist dışına çıkmam gerekli, o yüzden sizlere iştirak edemem ama köfte piyazı düşünütseniz rezarvasyon yaptırın.. alalaka sız amam orda kasiyer kız bizim ark.a sarkmış :lol:[signature][hline]Prima, Quae vitam dedit,hora carpsit Nascantes morimur,finisque ab orgine İnşallah bende yardım severlerin melek kanatlarından alıcam inşallah inşallah inşallah...:-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 bi mesaj attık amma karıştı ortalık ehhe:D[signature][hline]Alexi_Septimus, 28 Eylül 2004 19:30 tarihinde demiş ki: Tanrıya diyalektik materyalizm'i anlatmak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 İçkili iftar yemeğimi olur be![signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 QUİ İle ayni şeyi diecektim tam ... ya ramazanın 2. günü falan yapisunuz olmuyo ama ... ne biliim hafta içine falan kaysa yaad diğer hafta falan olsa .. bende gelirim ... ilk günler iftar aile bireyleri ile olur[signature][hline]benimde mi düşüncelerim olacakti , bende mi böyle uykusuz kalacaktim ? sessiz sedasız mı olacaktım boyle ...(Orhan Veli) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 evet bi hafta filan kaydırılırsa ben de gelebilirim.[signature][hline]oooooofff of.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 ya harbiden iftarı hatta hafta içi yapın da ben rahat rahat geliyim hafta sonları annemlerle falan iftarlara gidiyoruz o yüzden hafta içi olsun bi de ramazanın başı geçsin biraz ya[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TiReSiAs Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 cuma akşamı bostancı sahildeki köşebaşı restoran mı neydi orası baya güzel... içki yok, kebap var... kal saaıcakla serdar:)[signature][hline]Mübarek Sazan - given by BabacumMostors AR-GE (araştırma geliştirme) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 beyler bence bakırköyde neydi hatı ya oof of bi donerci var koşede yeşil bişey, bence orada yapalım. hem yakın olur. hem de ickisiz. ama haftaya olursa daha bi saglam yaparız cunku bu hafta cok yogun dersler var. taksimde olabilir olmadı ortaköy. hepimiz bulusup taksimde yaparız bişler artık. ama haftaya olursa benim acımdan daha rahat olur[signature][hline]eger tek bir dilek dileme hakkım olsaydı, bu hakkımı kullanmamayı dilerdim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 beyler hadi bi yer belirleyelim de gidelim haftaya cogu kisinin isi var sanırım haftaya gidersek daha guzel olur gibi hem ben horaceı gormek istiyorum :) yer belirlesek 6:30da bulussak ben teklif ettim biyer ama kimler katılır bu fikrime benim fikrim bakırköy - bursa iskendere gitmek. sizce?[signature][hline]eger tek bir dilek dileme hakkım olsaydı, bu hakkımı kullanmamayı dilerdim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Avrupa yakası'nda olsun o zaman Taksim falan iyidir.[signature][hline]Online Gaming şeysi // Teargas in your eyes // Yazılarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 ben direk bitiririm abi 1 iskenderi :)[signature][hline]eger tek bir dilek dileme hakkım olsaydı, bu hakkımı kullanmamayı dilerdim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laistragon Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 İçkili İftar Yemeği?!? Siz hiç dayak yemediniz galiba garsondan fln. İftar yemeğinde içki isterseniz adam size tip tip bakar zaten,nediyor bu adam diye!!! Millet orada oruç açıcak siz içki mi içeceksiniz?Harbice bi yüreği olan içki ister.[signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ eXiLe UO Shard Staff Member UO Data Center | ?Laistragon? | | My Photos | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xechelon Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 ben icerim rakiyla ooh mis gibi acilir[signature][hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry. And still you will not have suffered enough." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 alla alla.. "iftar'da içki caiz midir?" gibi bi topic degil bu.. 2 topicte de ayni tartisma.. bi bulusalim, kim ne istiyorsa alir.. Ayrica ben saglam bi kebabciya gidelim derim...[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 baba iskender iyi olur valla ne diyim bayağıdır da yememiştim iskender ama 1 porsiyon kesmez beni[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 çorbasıydı 1.5 iskenderiydi tatlısıydı falan.. keser keser[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mave Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 AnadoLu yakası için Ataşehir girişinde Sahan iyi bir seçim oLabiLir. Eğer ciddi bir organizasyon düşünüLüyor ise önceden yer ayarLamakta fayda var.[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz. Kızılderili Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dariel Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Normal zamanda içki içmek günah değilse iftarı içkiyle açmak da değil neyi günah belleyip bellemedğinize bağlı. Normalde günahsa iftarda iki katı günah diye bişeymi var =). Ben lise din dersinde bi p.çlik yapıp dinciye sormuştum hocam oruç "asılarak" (daha uygun kelime bulamadım) açılırmı diye adamda ciddi ciddi açılabileceğini anlatmıştı (elinin dört parmağını içine kıvırıp yaptığı uygulamalı el haraketinide hiç unutamamaktayım) tüm sınıfa. Miğdeniz bulandıysa kusura bakmayın.[signature][hline][b]Any man is capable of driving a blade into another man's chest. Anyone who thinks otherwise is a fool and won't live long. Killing is not a bad thing in and of itself; it is the intent behind the action that counts.[b] [b]Umrae[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar