Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İftar yemeği [İçkisiz]

Prawler

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar,
İftar'a gidelim güzel bir mekanda, tavsiyelerinizi bekliyoruz.
Ama içki olmazsa yemekte sevinirim. Bana çok ters geliyor iftar sofrasında içki kusura bakmasın içenler ama.

Diğer topicteki yemeğe gitmeyeceğim içkili olduğu için, içkisiz isteyenler buraya gelsin. Güzel bir iftar ayarlayalım. Bi de size ne zaman uygundur? Cumartesi yapalım diyorum ben bu cumartesi.

Büyük bir ihtimalle: Cumartesi günü Avrupa yakasında ayarlanacak yemek.[signature][hline]Online Gaming şeysi // Teargas in your eyes // Yazılarım

[Bu mesaj Prawler tarafından 13 Ekim 2004 13:02 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Aile salonu falan bi yerler bulursunuz artık lol[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on
Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse.
fedaykin, 29 Eylül 2004 12:41 tarihinde demiş ki:
Cehennemde Hollandalılar, Brezilyalılar olacak zira onlar kafir...
Cennette Araplar olacak zira onlar Müslüman...

Benim yerim şimdiden belli, kombine bilet aldık :)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
sheref, 13 Ekim 2004 13:36 tarihinde demiş ki:
Şişli'de Osmanbey'de Köfte Piyaz isimli yeri şiddetle öneriyorum cuma günü ist dışına çıkmam gerekli, o yüzden sizlere iştirak edemem ama köfte piyazı düşünütseniz rezarvasyon yaptırın..

alalaka sız amam orda kasiyer kız bizim ark.a sarkmış :lol:[signature][hline]Prima, Quae vitam dedit,hora carpsit

Nascantes morimur,finisque ab orgine

İnşallah bende yardım severlerin melek kanatlarından alıcam inşallah inşallah inşallah...:-)
Sosyal ağlarda paylaş

QUİ İle ayni şeyi diecektim tam ...
ya ramazanın 2. günü falan yapisunuz olmuyo ama ...
ne biliim hafta içine falan kaysa yaad diğer hafta falan olsa .. bende gelirim ...
ilk günler iftar aile bireyleri ile olur[signature][hline]benimde mi düşüncelerim olacakti ,
bende mi böyle uykusuz kalacaktim ?
sessiz sedasız mı olacaktım boyle ...(Orhan Veli)
Sosyal ağlarda paylaş

ya harbiden iftarı hatta hafta içi yapın da ben rahat rahat geliyim hafta sonları annemlerle falan iftarlara gidiyoruz o yüzden hafta içi olsun bi de ramazanın başı geçsin biraz ya[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin
Sosyal ağlarda paylaş

beyler bence bakırköyde neydi hatı ya oof of bi donerci var
koşede yeşil bişey, bence orada yapalım. hem yakın olur. hem de ickisiz. ama haftaya olursa daha bi saglam yaparız cunku bu hafta cok yogun dersler var. taksimde olabilir olmadı ortaköy. hepimiz bulusup taksimde yaparız bişler artık. ama haftaya olursa benim acımdan daha rahat olur[signature][hline]eger tek bir dilek dileme hakkım olsaydı, bu hakkımı kullanmamayı dilerdim...
Sosyal ağlarda paylaş

beyler hadi bi yer belirleyelim de gidelim haftaya cogu kisinin isi var sanırım haftaya gidersek daha guzel olur gibi hem ben horaceı gormek istiyorum :) yer belirlesek 6:30da bulussak ben teklif ettim biyer ama kimler katılır bu fikrime benim fikrim bakırköy - bursa iskendere gitmek. sizce?[signature][hline]eger tek bir dilek dileme hakkım olsaydı, bu hakkımı kullanmamayı dilerdim...
Sosyal ağlarda paylaş

İçkili İftar Yemeği?!?

Siz hiç dayak yemediniz galiba garsondan fln.

İftar yemeğinde içki isterseniz adam size tip tip bakar zaten,nediyor bu adam diye!!!

Millet orada oruç açıcak siz içki mi içeceksiniz?Harbice bi yüreği olan içki ister.[signature][hline]MSN : [email protected]
Radio eXiLe WJ
eXiLe UO Shard Staff Member
UO Data Center
| ?Laistragon? | | My Photos |
Sosyal ağlarda paylaş

baba iskender iyi olur valla ne diyim bayağıdır da yememiştim iskender ama 1 porsiyon kesmez beni[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin
Sosyal ağlarda paylaş

AnadoLu yakası için Ataşehir girişinde Sahan iyi bir seçim oLabiLir. Eğer ciddi bir organizasyon düşünüLüyor ise önceden yer ayarLamakta fayda var.[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz.

Kızılderili Atasözü
Sosyal ağlarda paylaş

Normal zamanda içki içmek günah değilse iftarı içkiyle açmak da değil neyi günah belleyip bellemedğinize bağlı. Normalde günahsa iftarda iki katı günah diye bişeymi var =).

Ben lise din dersinde bi p.çlik yapıp dinciye sormuştum hocam oruç "asılarak" (daha uygun kelime bulamadım) açılırmı diye adamda ciddi ciddi açılabileceğini anlatmıştı (elinin dört parmağını içine kıvırıp yaptığı uygulamalı el haraketinide hiç unutamamaktayım) tüm sınıfa.

Miğdeniz bulandıysa kusura bakmayın.[signature][hline][b]Any man is capable of driving a blade into another man's chest. Anyone who thinks otherwise is a fool and won't live long. Killing is not a bad thing in and of itself; it is the intent behind the action that counts.[b]

[b]Umrae[b]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...