Enrique_Lynx Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Kopeklere Grip aşisi yapiliyormu?[signature][hline]Enrique Lynx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 hayır sanmıyorum...[signature][hline]===> orc_lord <=== orc_lord in melancholy (day 33) Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet PLAYINGARENA *Başta kuşu,tavşanı ve balıkları öldüğü için yas tutar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enrique_Lynx Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Bir yerde ilan gordumde "Petlerinize Grip aşısı yapilir.." Diye merak ettim ben en iyisi goturmiyim benim kopegimi..[signature][hline]Enrique Lynx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Ala ala onu da hiç duymadım.Onalrın karma aşısı filan o gripi filan karşılıyordur diye düşünüyorum.[signature][hline]My Honour is My Life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 aşılarını düzenli olarak yaptırırsan bir sorun olmaz. gördüğünüz hertürlü aşılarıda yaptırmayalım yazık hayvanada..[signature][hline]===> orc_lord <=== orc_lord in melancholy (day 33) Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet PLAYINGARENA *Başta kuşu,tavşanı ve balıkları öldüğü için yas tutar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enrique_Lynx Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Yaptiracagimdan degil cok garip geldi.. ilk defa duydum cunku :) Grip yapiyormus hayvani falan :)[signature][hline]Enrique Lynx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 :-p grip olsada pek birşey olmaz 2 gün sonra iyileşir..[signature][hline]===> orc_lord <=== orc_lord in melancholy (day 33) Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet PLAYINGARENA *Başta kuşu,tavşanı ve balıkları öldüğü için yas tutar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enrique_Lynx Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Kusuyor falan orası kotu yanii..[signature][hline]Enrique Lynx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Ah evet kusma olayı hem çok üzüyor hemde biraz mide bulantısına sebebiyet veriyor.[signature][hline]My Honour is My Life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enrique_Lynx Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Tamamen Mikrobik bir ortam !![signature][hline]Enrique Lynx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar