DeamoN Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 türkçe rap aptalca değildir aksine bildiginz hip hopa benzemez ciddi konulardan bahseder ben de dinlemem ama saygı duymaya dawet ediorum.[hline]POPÇULAR DIŞARI !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 sonucta rap cok calısma gerektırıyor bencede saygı duyulmalı[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kachack Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Nefret - Meclis_i Ala vazgecemediim albumdur[hline] haksizliga fuck you sssTT ses cikarma anla dogruyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necroshine Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 rap hiçte kotu bişi diil çünkü iğrenlik abidesi adamın dediğinden hiç bişi annamıyo Raptan nefret ediorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ErOr Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 smoke 13 hayatında hiçrep dinledin mi? eger dinlediysen ve hala igrenclik abidesi diyosan yazık sana...... Arkadaslar ben istedigime ulastım arastırma gibi bişey di bu birazda merak meselesi ama grüyorum ki dinlemiyen arkadaslar oldugu gibi dinleyenlerde var Eywallah.......[hline] Bize bizlerden baskası dost olmaz Ne çok dogu ne cok batı bize uymaz Aglasak dünyada tek bir kul duymaz Bize bizlerden baskası dost olmaz...... ErÖr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar