Infeqted Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 simdi az cok tarif etmek istiyorum amsterdam arena.. ajax stadi.. aritk 40 mi 50000 mi ne kisilik. tribunler ve stadin ici hollandali dolu. sapsari icersi. parti gencligi hapci falan.. icersi tupturuncu gibi ve anonslari soyluyorum and now.. our first guest.. dj paul van dyk caliyo.. bisiler and now dj yakuto tamaki sonra tiestoo hpesi 30 dk calip gidiyo bunnar, ve 3-4 saat suruyo bunun adi sani nedir? ve hollandada yasamis arkadaslardan gitmis olani varmi? bari adini bilen varsa soylesin internetten cekelim vidyolarini[signature][hline]café del mar´dan carte blanche´ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 sensatıon whıte ve black var amsterdam da olup n1 ın gosterdıgı ama onda marco v fln calıyodu tıesto nun fln da caldıgı sene varmıs sensatıon dur o zmn kesın [Bu mesaj ascraeus tarafından 13 Ekim 2004 00:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Eheh hastayım onlara. Arada rastlıyorum boyle ORtama akmı$ millet cıstak cıstak dans ediyolar :)[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 tamam kardesim eyvallah biz akiyoruzda bu sene buna http://sensation.id-t.com/sensation2004/ merak edenlerde surdan video linkine bakabilirler[signature][hline]café del mar´dan carte blanche´ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 ulan ne hallere düştün Metallica - Blackened solosu ağlatırdı seni eskiden , şimdi ortamcı olmuşun club falna ahah :)[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Ohooo Mortis, Benim bi arkadaşım var Adam 2 yıl önce Darkthronedan, Satyricon'a Hatta Immortala Hatta Dimmu Borgir'a kadar hastasiydi bu gruplarin. Şimdi Benny Bennassi, Dj Tiesto falan dinliyo adam. Tabi bende yüzüne vuruyorum her gordugumde ehi ehi ehi.[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Benimde trance damarımı ateşlediniz :D Umek live@banus[signature][hline]Korax, 27 Ağustos 2004 15:58 tarihinde Brook'a demiş ki: Dünya ahiret bacım olsun.. Ayda görürsem affetmem. [spo1=Paticik Halay ekibi] _o_ _o_ _o_ _o_ ..|.....|.....|.....| ./ ./ .../ .../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 akmak lazim boyle ortamlara dumtis mumtis millet kendinden gecmis[signature][hline] o_0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Aha 2005 başında almanyadayım :D Resimleri gönderirim artık muhauauh :)[signature][hline]Korax, 27 Ağustos 2004 15:58 tarihinde Brook'a demiş ki: Dünya ahiret bacım olsun.. Ayda görürsem affetmem. [spo1=Paticik Halay ekibi] _o_ _o_ _o_ _o_ ..|.....|.....|.....| ./ ./ .../ .../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 said: Mortis, 13 Ekim 2004 00:49 tarihinde demiş ki: ulan ne hallere düştün Metallica - Blackened solosu ağlatırdı seni eskiden , şimdi ortamcı olmuşun club falna ahah :) :)[signature][hline]Grandmaster Lipcare Kalhiae..[/i] ''büyük dağları ben yarattım.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar