xlaidehlevar Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 boyle bir durum var download ederken birseyi torrent yada normal yol ile hic sorunsuz dl ve ul yapabiliyorum fakat hangi pc yada cihazla baglanirsam baglaniyim web browsing inanilmaz yavas cogu zaman tepkisiz cok nadir kendine gelir gibi oluyor ama cok gecmeden tekrar gidiyor sorun ne bir fikri olan varsa sevinirim macosx,android,ios,ps3,psp ile denedim ethernet ve wifi olarak ama sonuc ayni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Eğer geçici bişi değilse hep oluyorsa ttneti ara ve sert konuş, teknik ekip iste binaya. Ben de geçici oluyordu aynısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Modemin arayüzünden otomatik alınan dnsleri el ile Google dns veya open dns olmadı comodo dns yap. Sıkıntı dns gibi geldi. Yine olmazsa sağdan soldan 5 dakikalığına ödünç modem iste. Sorunun çözülürse git modem al. Yine düzelmezse şansına küs, santralin boktan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 uydunet kullaniyorum dns leride denemistim zaten su son 2 gundur var olay modemde bir sorun olacagini sanmiyorum teknik ekip cagirdim bugun mail geldi bir sorun goremedik diye son care sovmek kaldi galiba :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 cfosspeed (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Mobil aygitlarda nasil cfosspeed peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Bende uydunet kullaniyorum o problem hep var ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 ayni sorunu uydunet te yasayanlar icin yaziyorum sorun modem ayarlarindan Proxy Filtrele Çerezleri Filtrele Java Applet'leri Filtrele ActiveX'I Filtrele Popup Pencereleri Filtrele Bölünmüş IP Paketlerini Engelle Port Taraması Tespiti IP Flood (Akın) Tespiti yukardakileri kapatinca duzeliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Oha cidden ise yaradi lan walla cok sagol hic aklima gelmemisti modem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Işlemcisi Pentium 133'den daha güçsüz olan bir cihaza bu kadar işlem kaktırılırsa olacağı o zaten. LOL şaka gibi. 6. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar