kaybolmayansakiz Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Selamlar. Ben bir kaç adet fotoğraf çıktısı almak istiyorum. Bunun için bana önerebileceğiniz iyi bir makina var mı? Photo printer tarzı bir şey. Fiyat çok uçmazsa sevinirim. Ayrıca aldığım çıktının çözünürlüğü, görüntüsü fln iyi olmalı. Pek bilgim olmasa da fotoğraflar kaliteli çekimler. İyi görünüyorlar pc de. Çıktı da aynı kaliteyi hemen hemen yakalamak istiyorum. Hepinize kucak dolusu sevgiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 HP printerlar iyidir. Çok pahalı da değiller, olmak zorunda da değiller bu arada. Fotoğraf baskısında en önemli şey kağıt. HP'nin kağıtları vra, başka marka da vardır ama HP dışındakileri denemediğim için bişey diyemiyorum. Fotoğraf baskısı için olan 10 adet - 25 adetli vs. paketlerden alman lazım. İlla HP de almak zorunda değilsin tabii, alışkanlıktan HP alıyorum ben sürekli. Mesela şu Canon yazıcı 100 TL'den ucuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar