Quivalen-soth Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Evet arkadaşlar üniyi bitirdim, sevgili vosumu da satıyorum. sahibinden.com ilanında inceleyebilirsiniz detaylı olarak.. BURADAN BAKABİLİRSİNİZ içim buruk amma velakin, radikal değişiklikler her zaman geliştirir diye düşünüyorum. Pazarlık payı vardır merak etmeyin ;)
msuuut Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 ah be abi, vallahi alabilirdim bi kaç gün önce açsaydın konuyu. dün gittim twingo aldım :/
synthesizer Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 yanlız sahibinden kurtlar sofrası. isim soyadla da birlesince sıkıntılı telefonlar alabilirsin bu yazıyla :)
Creative Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 msuuut said: ah be abi, vallahi alabilirdim bi kaç gün önce açsaydın konuyu. dün gittim twingo aldım :/ ne kadara aldın bide memnun musun?
Creative Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 iç döşemeye dairde biraz fotoğraf koysan iyi olurmuş.
senko Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 aynen abi zaten ayrı bi severim bu beetle'ları da kırar dökerim ben bunu şimdi alırsam içim acır
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 BURADAN GÜNCEL İLANA BAKABİLİRSİNİZ fiyat düştü sabitlendi artık pazarlık payı da yok (son bakımını yaptırdım tertemiz araba şu an) Döşemelerini de çektim ama yani vosvosa gelip bakmanız gerekiyor başka türlü karar vermek çok zor =) valla satmaya kıyamıyorum içim acıyor ama hem para hem değişiklik lazım hayatımda..
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Meraklısı çok, kısa zamanda satılır bence
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 UP UP! satıldı satılacak görmeyen kalmasın eheh
Öne çıkan mesajlar