Daesu Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 böle böle bişiler[signature][hline]impossible is nothingwww.fallenbishop.cjb.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 kardeş senin rendering iyi . özellikle elemanın gaffasındaki miifer tadında şey çok datlı olmuş. lakin bu aşamada biraz anatomi eğitimi al be. iki ay filan fazla diil. harbi çok iyi bişiler olur yani. thumbs up diyorum sana..[signature][hline]o neydi be.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 işte yapabildigimiz kadar öss oldugu için pek çalışamıyorum hazirandan sonra 3 ay cizim maraton var zaten o aralar gelişir diye umuyorum. bide göze batan bişey varmı yamukluktu sakatlıktı vs. (sağ el hariç onu scan ettikten sonra fark ettim./elamanın zincir tutan eli )[signature][hline]impossible is nothing www.fallenbishop.cjb.net [Bu mesaj Bıshop tarafından 25 Nisan 2004 16:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 soldaki elemanı saymıyorum. sağdakinin iki eli de problemli. biceps triceps deltoid ilişkileri hatalı.. ya hata dolu aslında. çıkmayan yerlerden çıkmış herşey filan. ama dediim gibi bu anlayışı bi bilgiyle birleştirdin mi sen kenan yarar olucaksın. o istidat var..[signature][hline]o neydi be.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 danke şön o zaman horace bi tane daha [signature][hline]impossible is nothingwww.fallenbishop.cjb.net[Bu mesaj Bıshop tarafından 27 Nisan 2004 16:11 tarihinde değiştirilmiştir][Bu mesaj Bıshop tarafından 27 Nisan 2004 16:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 i sense much Brom in you.. mükemmel olmuş , çok beğendim gözümü rahatsız eden tek kısımı silahı o açıyla ateşlersen öbür yandaki adamı o şekilde vurman zor bence. en fazla mermi sıyırır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 hmm ona hiç dakkat etmedim soldaki adam sonradan girdi resme zaten boş kalınca orası brom mu dedin hmmm :) 2. resim yarım cıktı bende sizdede öylemi _? sapıttı adsl yine[signature][hline]impossible is nothing www.fallenbishop.cjb.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 sağ elin baş parmağı ufak kalmış evet brom, hastasıyımdır bu tarz resimleri var istersen bir göz at http://www.bromart.com/ ilham alabilecek birşeyler bulabilirsin bekliorum senden bu tarz çalışmaların devamını :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 40 yaşı aşkın süper bi adam yaglı boya çalışmaları süper gerçekten tr de böle iş imkanları olsa keşke[signature][hline]impossible is nothing www.fallenbishop.cjb.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 birinci resimde kurşun silahtan çıkar çıkmaz duman çıkmış duman biraz daha sonra çıkar benim bildiğim mesela adam vurulmuş yerde yatarken silahtan duman çıksa filan *!kıllık yapar* güzel resimler bravo :)[signature][hline]fedaykin, 02 Nisan 2004 17:42 tarihinde demiş ki: Bu ve bunun gibi bir çok sebep sonucu gerçekleşen milyonlarca yıllık evrimin dışa yansımalarından biriside uzaktan kumanda kullanma hızı olarak bize geri döner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 o kısım benim de dikkatimi çekti ama daha sonra onun duman değil boş kovanın havadaki dönüşü olduğunu anladım tabii kovan daha belirgin olsaydı böyle çelişkiler ortaya çıkmazdı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 aa evet kovanmış bende şimdi farkettim yoksa bilerek küçük bi numara yapıp kafaları karıştırmakmı istedin bishop (: bide o kovan o kadar yükselirmi ,yükselirse geriye doğrumu teper (: [signature] [hline]fedaykin, 02 Nisan 2004 17:42 tarihinde demiş ki: Bu ve bunun gibi bir çok sebep sonucu gerçekleşen milyonlarca yıllık evrimin dışa yansımalarından biriside uzaktan kumanda kullanma hızı olarak bize geri döner [Bu mesaj -Mandrake- tarafından 27 Nisan 2004 17:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 bravo bish, yine döktürmüssün kardeş.. bu arada nasıl gidio hayat+öss.. ultimada göremiorum seni, öss kampına mı girdin yoksam ehuhe..[signature][hline]Design is not a life! I'm not a designer. So, am i mydonose? .::. mydonose® :hrr: Ben:Büyücü abartma bu güzel patikada başımıza ne gelebilirki?.. DM: Dragonmax üstünde bir geçit açıldı Ben:Höyk!? DM: Dragonmax kafana ejderha zıçtı öldün... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 oo dragon kardeş senide hiç görmüyoruz saol yazı için öss kampına girmedim hayır seyrek baya az çözüyorum :) bu arada kovan ile matrix felsefesi arasında baglantı var biraz zor bulmanızz 8) :P[signature][hline]impossible is nothing www.fallenbishop.cjb.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 2. resim hakkında hiç yazı yazılmadı :([signature][hline]impossible is nothing www.fallenbishop.cjb.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Çok Güzel Olmuşlar Cidden Ellerine Sağlık...[signature][hline] «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 ben 2. resmi kompozisyon olarak beğendim.. Çizim için se orta veriorum ehihe.. devam biscim...[signature][hline]Design is not a life! I'm not a designer. So, am i mydonose? .::. mydonose® :hrr: Ben:Büyücü abartma bu güzel patikada başımıza ne gelebilirki?.. DM: Dragonmax üstünde bir geçit açıldı Ben:Höyk!? DM: Dragonmax kafana ejderha zıçtı öldün... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Üniforma süper, bacaklar kalın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 2. güzel ilkide güzel bayada işte dedikleri hataları bende sölemek istemedm :) ama yetenek war harbi harbi[signature][hline]A Robin Red breast in a Cage Puts all Heaven in a Rage BiT¢H_oFBaT[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OutTrader Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 2. resmi göremedim ben, birincisi çok sağlammış, sen nerde okumayı düşünüosun grafik tasarım herhalde de nerde yani?[signature][hline]İnsan beyni moleküllerinin sıkıştırılmasından yapılmış olan kalkan ile korunuyordu Dünya.(Dünyayı Kurtaran Adam) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 evime en yakın marmara acıbadem üni. orada okurum heralde[signature][hline]Bish'in akıllara durgunlık vericek görüntüsü ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 :D[signature][hline]Design is a life! I'm a designer. So, am i god? .::. Designer® :hrr: Üniversitelerin araştırma fonlarına el koyan hükümeti protesto ediyorum. Her kuruluşu, toprağı yok pahasına sattıkları yetmediği gibi, bir de ülkenin araştırma kolunu tümden kesiyorlar! AB görüşüm: Ayıdan Post, O.spudan Dost Olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 ne var len ehü :P[signature][hline]Bish'in akıllara durgunlık vericek görüntüsü ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narin Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 said: horacegoesskiing, 25 Nisan 2004 18:14 tarihinde demiş ki: biceps triceps deltoid ilişkileri hatalı.. ya hata dolu aslında. çıkmayan yerlerden çıkmış herşey filan. Valla birden vücut filan çalışıosun sandım biceps triceps deltoid diyince :)[signature][hline]Ayşe'nin yaşı Mehmetin yaşının.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OutTrader Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 said: Bıshop, 04 Mayıs 2004 17:35 tarihinde demiş ki: evime en yakın marmara acıbadem üni. orada okurum heralde seyden sordum acaba yurtdışına fln göndersen bunları, bi kaç sanat okulu araştır bakalım belki öss fln atlarsın direk gidersin ben olsam hiç kasmam walla, amerikadaki okullarda direk kabiliyete full burs veriolar galiba.. bilgi al bu konuda yurt dışı eğitimin için daha ii olur(tabi daha sonra turkiyeye geliceksin ve sanatı geliştireceksin bu sözü ver bize!)[signature][hline]İnsan beyni moleküllerinin sıkıştırılmasından yapılmış olan kalkan ile korunuyordu Dünya.(Dünyayı Kurtaran Adam) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar