Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

siber punk

Daesu

Öne çıkan mesajlar

işte yapabildigimiz kadar öss oldugu için pek çalışamıyorum hazirandan sonra 3 ay cizim maraton var zaten o aralar gelişir diye umuyorum.

bide göze batan bişey varmı yamukluktu sakatlıktı vs. (sağ el hariç onu scan ettikten sonra fark ettim./elamanın zincir tutan eli )[signature][hline]impossible is nothing

www.fallenbishop.cjb.net

[Bu mesaj Bıshop tarafından 25 Nisan 2004 16:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

birinci resimde kurşun silahtan çıkar çıkmaz duman çıkmış
duman biraz daha sonra çıkar benim bildiğim
mesela adam vurulmuş yerde yatarken silahtan duman çıksa filan
*!kıllık yapar*

güzel resimler bravo :)[signature][hline]fedaykin, 02 Nisan 2004 17:42 tarihinde demiş ki:
Bu ve bunun gibi bir çok sebep sonucu gerçekleşen milyonlarca yıllık evrimin dışa yansımalarından biriside uzaktan kumanda kullanma hızı olarak bize geri döner
Sosyal ağlarda paylaş

aa evet kovanmış bende şimdi farkettim yoksa bilerek küçük bi numara yapıp kafaları karıştırmakmı istedin bishop (:

bide o kovan o kadar yükselirmi ,yükselirse geriye doğrumu teper (:

[signature]
[hline]fedaykin, 02 Nisan 2004 17:42 tarihinde demiş ki:
Bu ve bunun gibi bir çok sebep sonucu gerçekleşen milyonlarca yıllık evrimin dışa yansımalarından biriside uzaktan kumanda kullanma hızı olarak bize geri döner

[Bu mesaj -Mandrake- tarafından 27 Nisan 2004 17:50 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

bravo bish, yine döktürmüssün kardeş.. bu arada nasıl gidio hayat+öss.. ultimada göremiorum seni, öss kampına mı girdin yoksam ehuhe..[signature][hline]Design is not a life! I'm not a designer. So, am i mydonose? .::. mydonose® :hrr:
Ben:Büyücü abartma bu güzel patikada başımıza ne gelebilirki?..
DM: Dragonmax üstünde bir geçit açıldı
Ben:Höyk!?
DM: Dragonmax kafana ejderha zıçtı öldün...
Sosyal ağlarda paylaş

ben 2. resmi kompozisyon olarak beğendim.. Çizim için se orta veriorum ehihe.. devam biscim...[signature][hline]Design is not a life! I'm not a designer. So, am i mydonose? .::. mydonose® :hrr:
Ben:Büyücü abartma bu güzel patikada başımıza ne gelebilirki?..
DM: Dragonmax üstünde bir geçit açıldı
Ben:Höyk!?
DM: Dragonmax kafana ejderha zıçtı öldün...
Sosyal ağlarda paylaş

:D[signature][hline]Design is a life! I'm a designer. So, am i god? .::. Designer® :hrr:
Üniversitelerin araştırma fonlarına el koyan hükümeti protesto ediyorum. Her kuruluşu, toprağı yok pahasına sattıkları yetmediği gibi, bir de ülkenin araştırma kolunu tümden kesiyorlar!
AB görüşüm: Ayıdan Post, O.spudan Dost Olmaz
Sosyal ağlarda paylaş

said:
horacegoesskiing, 25 Nisan 2004 18:14 tarihinde demiş ki:
biceps triceps deltoid ilişkileri hatalı.. ya hata dolu aslında. çıkmayan yerlerden çıkmış herşey filan.

Valla birden vücut filan çalışıosun sandım biceps triceps deltoid diyince :)[signature][hline]Ayşe'nin yaşı Mehmetin yaşının....
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bıshop, 04 Mayıs 2004 17:35 tarihinde demiş ki:
evime en yakın marmara acıbadem üni. orada okurum heralde

seyden sordum acaba yurtdışına fln göndersen bunları, bi kaç sanat okulu araştır bakalım belki öss fln atlarsın direk gidersin ben olsam hiç kasmam walla, amerikadaki okullarda direk kabiliyete full burs veriolar galiba.. bilgi al bu konuda yurt dışı eğitimin için daha ii olur(tabi daha sonra turkiyeye geliceksin ve sanatı geliştireceksin bu sözü ver bize!)[signature][hline]İnsan beyni moleküllerinin sıkıştırılmasından yapılmış olan kalkan ile korunuyordu Dünya.(Dünyayı Kurtaran Adam)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...