vimpir Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Arkadaslar yanlis item aldim geri verme yada degistirme sansim yok dimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 2 saati geçmediyse aldığın vendora geri verebilirsin. Geçtiyse ticket atabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 2 saati gecti umarim geri verirler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 umarım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 ticket aç 3gün geçmediyse henüz veriyolar sana puanlarını tekrar alabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dieevil Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 questden aldıgım ıtem ıcın tıcket attım google cevırı ıle .Adamlar onu bıle anlayıp ıtemı cantamdan alıp maıle yenı ıtemı gonderdıler . dusun yanı neler yapabılırsın :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 feci yalvardim ama bana vermediler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar