Chimera167 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 açtıgım sitede bir arkadasımın yaşadıklarına yer verdim kesinlikle muhteşemler , kendi yaşadıkları hepsi , bir kızın e kadar güçlü olduguna inanamazsınız.. buradan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 bahsettiklerinle ilgili bişey bulamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Yalnızca reklam amaçlı...[signature][hline]"Mph Rmph !!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chimera167 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 forumda arkadaşlar reklam yapsam farklı biçimde yapardım oku sonra konuşalım istersen tekrar bu arada yazalı 2 dk olmadı paticik süper abii :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 bak mesela paticiği örnek al, paticiğin böyle kötü reklama ihtiyacı var mı? yok. demekki olay reklamda bitmiyormuş[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chimera167 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Kultur Sanat Bölümünde hazal hikayeler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chimera167 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Reklam yaptıgımı düşünen lütfen kapasın pencereyi ama güvenen varsa girip baksın lütfen pişman olmayacaksınız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Nasıl yani? Bu bir yazıysa buraya copy paste edebilirdin. Reklam yaptığımı düşünen varsa pencereyi kapasın ne demek ki? Neyse. Direk sitenin reklamını yapmışsın işte. Üzerinde düşünülcek bir şey yok ortada. Yazının linkini bile vermemişsin direk forumun linkini vermişsin... Salak değilim ki? edit: Aha 5000 olmuş. Ne çabuk...[signature][hline]"Mph Rmph !!" [Bu mesaj karpuz tarafından 18 Ekim 2004 21:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 lol hakkaten bari yazıyı yapıstırıp altına şu siteden aldım diye linki koysaydın.[signature][hline] Ever felt away with me Just once that all I need Entwined in finding you one day Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chimera167 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 reklam yapmamak için yaptım işte direk yazsa mıydım asdadad.com die daha mı iyi olurdu iyi ya reklam yaptım birileri girince kına yakıcam bi tarafıma... Silin bu konuyu ya bi kere reklam yapsam ne olacak ki yani patick.com FORUMLARI diyoruz dimi reklam yok die bişey yok ki töbe töbe şeytan dio bastır parayı ver reklamı görsünler o zmn...[signature][hline]Bennnnn Sagopa Kajmer Ceza Fatalrhymer Allways Turkish Rap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 bir üyeyi daha başarı ile dellendirdik *!duvara bir çarpı daha atar*[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Hayır. Reklam yapmana değil lafım. Reklam yapacaksan "Sitem açıldı. Budur budur." diye topic açarsın. Ben, masum kılığında thread açıp kendince çaktırmadan reklam yapmana laf ediyorum. Bizi salak yerine koymana sinirleniyorum o kadar...[signature][hline]"Mph Rmph !!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 reklam amaçlı oldugunu dusunuyorum ama penceremi kapamıyorum, neden? çünkü geri tuşu diye bişey var. gider başka threadlere bakarım. en azından daha anlamlılar.[signature][hline]if you believe something, something begins gain money... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chimera167 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 walla ya yeter artık gelmeyin insanların bu kadar üzerine reklam yapsam ne olur yani onuda anlamıyorum her gün açılan 1238919312983 lerce UO serverı reklam yaparken ben burda minnacık bir reklam yapmışsam ki yapmak istemedim.. bu muydu yani ayıp yani ne diyim sana .... :([signature][hline]Bennnnn Sagopa Kajmer Ceza Fatalrhymer Allways Turkish Rap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 [signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Tövbe estafurullah.[signature][hline]"Mph Rmph !!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chimera167 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 said: Ardeth, 18 Ekim 2004 21:34 tarihinde demiş ki: Zuahahha bu ne şimdi ya :lol:[signature][hline]Bennnnn Sagopa Kajmer Ceza Fatalrhymer Allways Turkish Rap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 said: Ardeth, 18 Ekim 2004 21:34 tarihinde demiş ki: Puahahahahahah[signature][hline]"Mph Rmph !!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar