Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Oruç nasıl gidiyor gençler ?

somebody

Öne çıkan mesajlar

Benım bu forumun admınlerınden tek ıstegım yada yonetıcılerınden kendı kanaatımce bır sure alım durdurulsun..Yoksa haçlı ve ottoman savaşı cıkıcak..
![signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)*
§Bounty Hunter§
Sosyal ağlarda paylaş

Doğrular neye göre abi?[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on
Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse.
fedaykin, 29 Eylül 2004 12:41 tarihinde demiş ki:
Cehennemde Hollandalılar, Brezilyalılar olacak zira onlar kafir...
Cennette Araplar olacak zira onlar Müslüman...

Benim yerim şimdiden belli, kombine bilet aldık :)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
EfsaneUye, 18 Ekim 2004 19:58 tarihinde demiş ki:
ya artık şu forumlarda din tartışması yapılmasın din tartışanlar BANLANSIN, doğruları söyleyenler değil...

Bu tartışmanın dinle yakından alakası yok ki?

[Bu mesaj karpuz tarafından 18 Ekim 2004 20:01 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

penthil cevap yazmiycam dedim ama kisa cevaplar yazacam

araplara dusmanim cunku tarihimizde bize bu kadar buyuk kazik atmis kimse yok.(ben peygamberim demedim islamiyet geyiklerine girme cocuk gibi)

sonra mhp li degilim ama eger vatanini sevmek kendini assagilik gormemek mhplilikse mhpliyim kardesim ben. babamin babaannesinin dedigi gibi

Ingiliz kasigiyle fransiz b.ku yemegi biraktigimiz gun adam olucaz biz amma taa tazminattan beri b.k yemege merakli oldugumuzdan ne dedigini neyi savundugunu bilmeyen uc bes tane adami aydin diye saydigimiz bu adamlarin tabiki toplumu yonlendirememesinden olusan siyasal kahramanlarin eseridir bu ulke.

Orflerine adetlerine sahip cikmak fasistlikse eger fasistlik her gordugu memlekete ozenmemekse ben fasistim kardesim.

Fasistligin mhpligin ne oldugunu bilmeden beni bu ithamlara karsi savunmaya surukleyen bombos arkadasimada saygilarimi sunarim. Ki bu kavramlarin kendi icinde dogrulari olan yanlislar butunu oldugnu dusununce ve benim bu kavramlar icindeki dogrulari etrafindaki yanlislara ragmen savunmak zorunda kalmam gencligin ne kadar bos oldugunu hala aksam tvde izledigini gelip savundugunu bana cok aciki gosterdi.
Sosyal ağlarda paylaş

son olarak neyin cennetine gitmek bahsediyorsun anlamiyorum neyin gosterisini yaptigimi hic anlamiyorum. Acikcasi 15 yasindaki bir cocukla bile tartisirken daha akilli ve mantikli cevaplar aliyorum penthe. Demek istedigim ne konusma bicimin nede kultur birikimin(ki bunu yaptigin islamiyet kardeslik geyiklerini sunmandan cikartiyorum) neyi ne icin tartistigini bile bilmedigini gosteriyor. Biraz buyuyup kitap okumaya basladiginda ben burdayim. Lutfen bu konuyuda daha uzatma.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Penthesilea, 18 Ekim 2004 11:10 tarihinde demiş ki:
Ya Korax din insanın kendinde başlayıp, dışına taşmadan kendinde bitmesi gereken bi olay zaten. İnsan ilişkilerinde yeri olmaması gerek yani.

Olay bukadar.[signature][hline]Korax, 27 Ağustos 2004 15:58 tarihinde Brook'a demiş ki:
Dünya ahiret bacım olsun..
Ayda görürsem affetmem.

[spo1=Paticik Halay ekibi]
_o_ _o_ _o_ _o_
..|.....|.....|.....|
./ ./ .../ .../
Tey,Tey,Teyyy..
Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları..