BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 şöyle ki hani elinde eski bilgisayarı vardır parça lazımdır vs maksat işine yarayacak birilerine vermek yoksa kasayı komple eskiciye vermeyi düşünüyorum, parçalar şöyle; -AMD Barthon 2500+, 1,85 Ghz idi galiba -2x256 ve bir adet de 512 ram var, 400 Mhz DDR -ATI Radeon 9600SE GPA 8x -Epox 8RDA3+ ana kart, kutusu ve bütün aksesuarlarıyla (kablolar fln) -AOpen H600 kasa, hani bunu alan çıkmaz ama bu sistemi açtığımda yaklaşık bir saat sonra sistem kapanıyordu nedenini bulamamıştım. arızalı ürün çkarsa kargo parasıyla beraber tamamını geri öderim bir hafta sonra alıcısı çıkmayan parçaları eskiciye vereceğim, anahtalık yapacağım, ne bileyim bir şeyler daha yaparım ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hailandkill Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 ekran kartının fotografını ve tam detaylarını yazarsan sevınırım ılgılenıyorum ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 tam Dh lık kasa olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 dh lık kasa ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 hailandkill said: ekran kartının fotografını ve tam detaylarını yazarsan sevınırım ılgılenıyorum ;) http://www.gpureview.com/Radeon-9600-SE-card-77.html özellikler böyle fotoğrafını akşam çekerim de gerek var mı ya? tozunu alıp koyacağım eheh istersen yılların birikimi ve tozlarıyla da koyabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 gitti gidiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 kanadından tut? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 a benim gözleri görmeyenim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar