Antimodes52 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Arkadaşım NFS: Underground yüklemiş ancak Go Underground diyince oyun kapanıyormuş, Directx'i uninstall etmek istiyor ama nasıl yapacağını bilmiyor... Birisi nasıl olacağını yazarsa sevinirim.[signature][hline]Eski kız arkadaşıma mesaj atarım: -Uyudun mu? -Hayır sen? Arkadaşımla telefonda: -Naber abi? -İyiyim saol sen? -Ben de iyiyim... naber? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agirol Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 directx i unistall yaparsan son çıkan oyunları çalıştıramazsın o yüzden directx in en son sürümünü yükle.[signature][hline]i'm ashamed, i was shamed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nostabinda Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Bencede en son sürümü bul ve onu yükle.Sanırım o saman sorun çözülür.Yada yükleme esnasında bi sorun oluşmuştur direct-x'i baştan yükle[signature][hline]..:: Respect ::.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 en son oyunların çalışmasını boşver bilgisayarın çalışmasında sorun çıkarabilir directxin silinmesi programlar var bunun için ama ne kadar yeterliler muallakta :)[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem Estel_Anorien, 03 Eylül 2004 01:16 tarihinde Head'e demiş ki: ulan kelle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 direcx in hangi sürümünü kaldıracak? dx 6.1 ve 7 için sağlıklı olmasa da uninstall programları vardı, yeni dx ler için böyle bir şey bulabilir misin bilmiyorum ama başının daha az ağrıması için arkadaşının windows a format atması daha iyi olacaktır..[signature][hline]sadece ölüm ... anlam bulur gözlerinde ... [Bu mesaj odchu tarafından 18 Ekim 2004 18:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 ama dersen illa silecem ve sileceğim sürüm 9.0c ise Start > Run > regedit Browse to and remove the following key HKEY_LOCAL_MACHINESoftwareMicrosoftDirectX dosyasını sil.. sürüm 9.0 ise directx buster adında bir program var.... http://www.zdnet.de/downloads/prg/f/e/de0DFE-wc.html sitesinde bulabilirsin..[signature][hline]sadece ölüm ... anlam bulur gözlerinde ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 o bahsi gecen arkadas benim :) 9.0c yuklu suanda ama oyunu acinca ve go underground ( yani yarisa bslama ) load ekranindan sonra windowsa donuo. geforce4 440mx var, son driveri da yuklu win xp icin. 61.77 ama bu driveri yukjlerken winxp logo uyumluluk testinden gecemedi uyarisi vermesine karsin yukledim ben bu driveri. cunku baska sansim yok? win xp prof kullaniorum ve baska driver sansim yok[signature][hline] Antimodes52, 17 Ağustos 2004 01:10 tarihinde demiş ki: Bu adam da benden 10 kilo fazla olup benden az kilosu olan kişilik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar